Prenovljena Klapa - SiMobil

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Nimam več časa, kot v mladosti, lahko kdo povzame razlike napram stari verziji ?
Hvala.

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
Prenovljen vmesnik, dodana možnost pošiljanja MMS-ov, imenik ni več na pop-up (ob strani), izbor zadnjih uporabljenih številk, če imaš srečo, so ti ohranili vse vpise v imeniku
smirk-1.gif

Pa pošlješ lahko 30 smsov na dan (če se ne motim, je bilo prej 24 ...?).

Nekdo je v eni drugi temi omenil, da baje ni možno več pošiljati v tujino.

To bi bilo menda vse
tongue-1.gif

Edit: meni poslanih SMS-ov ne shranjuje niti ne odšteva?
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst tut še občasno uporabljam:)
še bl zakon je blo, k je preko telefonov delalo:)

če je za plačat pa nimam pojma.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Pa ko si lahko preko klape pošiljal s svojega GSMa .. in to zastonj po 100 SMSov na dan .. ah, kje so tisti časi ..

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Meni se pa prav nič ne toži.

Velika večina naročniških paketov omogoča zakupljene SMS-e (1000) in kar se mene tiče, to pomeni neomejeno.

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
>Velika večina naročniških paketov omogoča zakupljene SMS-e (1000) in kar se mene tiče, to pomeni neomejeno.

Za tiste, ki ne telefonarimo toliko, da bi se splačal vzet zakupljene količine in smo še na kakšnem starem paketu, je Klapa ok.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Sedaj je zopet na voljo za vse uporabnike v SLO: "Storitev Klapa je namenjena Si.mobilovim uporabnikom, uporabnikom drugih slovenskih mobilnih operaterev pa smo omogočili pošiljanje brezplačnih sporočil SMS preko Mini Klape na VFL!. Mini Klapo si uporabnik s pomočjo Widget tehnologije lahko doda in uporablja tudi v priljubljenih spletnih platformah (iGoogle, Blogi, Facebook, ...). "
http://klapa.simobil.net/klapa/klapa.php

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Najcenejši paketi z zakupljenimi količinami (1000 minut IN, 1000 SMS-ov) so reda velikosti 10 EUR. Če temu odšteješ 4-5 EUR mesečne naročnine in 2 EUR za klapo, ti preostane 2-3 EUR za storitve. A dejansko tako malo uporabljaš telefon?

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
sicer mal zahajava iz osnovne teme, pa vendar ... Simobilov paket z zakupljenimi SMS-i (in klici v SI omrežje) za tiste nad 31 let je 18 €.

Moji računi z naročnino (+ popust na partner bonus), opcijo mobilni, naročnino na Klapo (in do pred kratkim še vključeno storitev Predigro) tega zneska že dolgo niso dosegli
grin1.gif

Večina klicev je v Simobil omrežje, kar v mojem paketu pomeni 2 centa/min. Poleg tega imam doma Telekom optiko z 2 urama brezplačnih klicev v Telekom omrežje, kar s pridom izkoristim in se pozna tudi pri računu za GSM.
grin1.gif

>A dejansko tako malo uporabljaš telefon?

Ja
smile-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
Umm, zdej mi pa nekaj ni jasno - kakšna je cena za uporabo Klape? Koliko stanejo SMSi? Na webu ne najdem
redface-1.gif

Sem jo uporabljal leta nazaj, ko so bili SMSi for free, potem pa so začeli zaračunavat.

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
>kakšna je cena za uporabo Klape?

Nazadnje je bila 2 € (ko so jo začeli zaračunavati). Zdaj pa nikjer nič ne piše, pa jaz je nisem imela zaračunane že ene dva meseca
smirk-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Saj piše da je za VSE uporabnike. Le kako naj Si.mobil zaračunava nekomu, ki ni pri njem?
Sicer pa na linku ki sem ga dal zgoraj piše:
"Klapa omogoča enostavno pošiljanje SMS in MMS sporočil ter opomnikov. Uporabnik lahko preko Klape, na mobilne telefone slovenskih operaterjev, dnevno pošlje do 30 brezplačnih sporočil in dnevno nastavi do 10 opomnikov."
Je tako težko prebrati?
evil.gif

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Super, da so dal klapo zastonj zdej, sam men trenutno ne pošilja MMSov, SMSe pa pošilja normalno. Men se niti ne gre za stroške, sam tečno mi je pisat smse na telefon ... zato sm do zdej uporablu najdi.si sms.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Sinoci sem od 5 SMSov uspesno poslal 4, eden se je nekje "zataknil".

Sicer SMSe posiljam direkt iz GSM terminala, ker PC ni zmeraj pri roki.

Lp