prenosnik v okvari, kaj z njim

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Torej, na hp4720 probooku crknila graficna, se to splaca popravljati, prodati po delih (ostale komponente niso svoh)... Kolk je taka zadeva sploh kaj vredna? 17 incni led-mat display in i5 je noter, itd...?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ne ne, to je vezano na maticni gor, se bojim da je cela zadeva fuc. ekstra slota seveda nima. zanima me, ce tu se lahko kaj ven potegnem iz ostalih komponent.

off: zivjo, nigel
evil.gif

Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Prodaj ga v celoti..priporočam Bolho-- splača se tudi po delih vendar je s tem precej dela , poišči na Bolhi koliko stanejo taki rabljeni deli kot imaš ti prenosnik brez matične in potegni neko celoto. Nastavi pa višjo ceno ker tipi prežijo za čim nižjo in jo potem spuščaj do tebi razumljive vsote.

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.205
713
113
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
Torej, na hp4720 probooku crknila graficna, se to splaca popravljati, prodati po delih (ostale komponente niso svoh)... Kolk je taka zadeva sploh kaj vredna? 17 incni led-mat display in i5 je noter, itd...?

Si prepričan da je grafična? Poskusi ga priklopit na TV oz od strani posveti na ekran na prenosniku. Mogoče je šel pa "samo" backlight.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Kaj pa ta možnost te ne zanima ??

http://www.oglasi.si/oglas_teh...in-4720s/602902

Sej ja vidiš, da je v oglasu intel core 2 duo, OP ima pa i5.
Js bi najprej pogledal na ebayu, če se dobi kakšno plato poceni, sicer pa prodal po delih. Sem enega 7 let starega prenosnika pred mesecem dni prodajal (tudi s crknjeno plato), pa se je relativno hitro vse prodalo, edin procesor mi je ostal.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
@darkstar66 defenitivno ni backlight, pred napako so se mi na obeh monitorjih (imel se enga prikljucenega prek vga) prikazali artefakti, nato se je slika izklopila in od takrat naprej je tema. Probal sem tudi menjati obe ram ploscici iz enga slota v drugega, ce bi kaksna bila okvarjena (not mam 2x po 4gb).

Kolk so vredne taksne komponente...ne vem, 20€ za monitor, 75€? Nimam pojma, nisem v tem not... Mogoce bi bilo boljse v celoti prodat, za ene 150€ da ven dobim? Ne vem, zato sem se sem obrnil najprej...

Nazadnje urejeno:

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.126
113
Daj na ebay, prenosniki ki so zmogljivi se velikokrat uporabljajo za low power serverje.