Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zanima me, če lahko prenosnik, v katerega lahko vstaviš SIM kartico, uporabiš kot WIFI oddajnik in da bi se potem drug računalnik preko WIFI povezal na ta prenosnik in uporabljal internetno povezavo?
Zanima me, če lahko prenosnik, v katerega lahko vstaviš SIM kartico, uporabiš kot WIFI oddajnik in da bi se potem drug računalnik preko WIFI povezal na ta prenosnik in uporabljal internetno povezavo?
Vidim da v sosednjem forumu sprašuješ tudi o nakupu takšnega laptopa...
Sicer sem ti že tam napisal, ampak v kolikor želiš deliti 3G med več računalnike, ti je boljše kupiti kak MiFi ali pa uporabiti kak pametni telefon v wifi tethering načinu.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.