Prenos stevilke

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ker so nesposobni?
smile-1.gif
Iz m@ prehendlal na s!. V tem casu (pojma nimam koliko casa sem s! uporabnik, ampak kaksne tri, striri leta bi pa moralo biti) sem ugotovil le to, da so poceni in napol kvalitetni. Super spica se mi zdijo za mularijo, ki sms-ajo napolno in si izkazujejo naklonjenost z neskoncno dolgimi pogovori, motenimi s prekinitvami.

Vse bi bilo lepo in prav, ce ne bi v sluzbene namene potreboval telefona. Dveh seboj ne mislim in jih ze dolgo casa ne nosim, simobil pa ima signal na moji lokaciji zelo slab. Tako se moram pogovarjat v enem kotu ali pa dobesedno na dvoriscu. Mobitel ima poln signal. Simobil oz. nek pomemben clovek tam je problem predstavil tako, da bi malodane morali postaviti bazno na dvoriscu, mobitel pa ima po njegovem zgolj sreco, da ima bazno na idealni lokaciji. No, to mene niti ne zanima, zadeve niso resili in gremo drugam. Za dodatnih 20 eur na mesec se bom manj sekiral kot pa sem jih do sedaj preklel njih in njihove crne luknje. Precej kolegov in znancev je prestopilo k zelenim pa je vsak do sedaj se vedno pojamral cez njihov signal. Iz obvoznice dol na dunajsko, pri WTC-ju prekinja, se vozim cez Crno vas skoraj ni signala in se bi lahko nasteval. Dober in kvaliteten signal je zame osnova in zatorej grem na enega izmed "povezanih" paketov.

Malo denarja malo muzike bi lahko rekli. Ne poznam ozadja ampak so ocitno slampasto gradili omrezje ali pa kupili slampasto opremo. Dumping cen je mamilo za vse, ki gledajo na vsak evro iz taksnega in drugacnega razloga. Aja, so mi pa dali enoletni popust na narocnino in opcijo mobilni zaradi signala, kar je pohvalno, pomaga pa vseeno bolj malo.
smile-1.gif