Prenos stevilke

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Je v postopku prenosa stevilka nedosegljiva ali kako? Je mozno zrihtat vsaj kaksno preusmeritev, ker en teden brez aktivne stevilke je pasja zadeva.

Lp

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Hehe, sej ves...iz simobila na mobitel.
tongue-1.gif

Ker se gre tudi zaradi posla bi moral cakat na dopuste ali praznike, ker si sicer ne morem privoscit enega tedna brez cifre.
tongue-1.gif

mXsista

Pripravnik
13. maj 2008
92
0
6
Na kmetih
Zdravo!

Da še jaz povem svojo zgodbo. Ko sem "presedlala" Mobitela na Tuš so mi sicer to uredili v tred dneh. Recimo v petek me je Mobitel odjavil, Tuš pa prijavil v ponedeljek. Bila sem dosegljiva, klicati pa nisem mogla.

Če je to kaj v pomoč!

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Nedosegljivost je lahko samo ene pol ure na dan prenosa okrog enih ponoči. dokler prenos ni izveden (od časa zahtevka do dejanskega prenosa) pa si itak še uporabnik pri "starem" operaterju

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
To se pravi sem tisti teden normalno dosegljiv (lahko sprejemam in klicem?), edino na dan ko dejansko preklopijo me pol urce, urco ni?

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik mXsista pravi:
Zdravo!

Da še jaz povem svojo zgodbo. Ko sem "presedlala" Mobitela na Tuš so mi sicer to uredili v tred dneh. Recimo v petek me je Mobitel odjavil, Tuš pa prijavil v ponedeljek. Bila sem dosegljiva, klicati pa nisem mogla.

Če je to kaj v pomoč!

3 dni so rabili?
aplauz.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Na Simobilu dobiš SIM kartico, na kateri je tvoja začasna 040 številka. Do preklopa lahko normalno uporabljaš tudi svojo Mobitelovo SIMko.

Na dan preklopa nekje sredi noči se številka prenese na Simobilovo SIM kartico in to je to. Zjutraj zamenjaš SIM kartico in staro pospraviš v predal.

Vsaj pri meni je bilo tako... nobenih komplikacij.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik mXsista pravi:
Zdravo!

Če je to kaj v pomoč!

tole je čista kršite Akta o prenosljivosti. V enem od členov omenja da lahko prenos številke traja max 7 dni od potrditve datuma in da stranka ne sme biti neakitvna več kot hmmm 3 ure,... bi moral pogledat.
Kot vem tole pri njih ni osamljen primer.

l.p. b

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Če se prav spomnim, je potrebno ugasnit in ponovno prižgat aparat... veliko jih to ne naredi ko se številka aktivira z novo SIMko ampak je nova SIMka kar v aparatu prižgana in storitve ne delujejo...

Nisem prepričan, samo povem, da morda zato ne dela in se uporabniki pritožujejo...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
če imaš simko z začasno v telefonu ti tega pri nas ni potrebno narediti,...za tuš pa ne vem slišim pa razne zadeve a jih ne mislim komentirati saj se me ne tičejo,... so pa v nasprotju z hmmm npr. aktom o prenosljivosti

l.p. b

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.308
4.126
113
Tuš je mi to izvedel b.p,
Mobitel odklopili ob 1h ponoči, tuš priklopil ob 6 tih

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
Daš zahtevo, čez 7 dni te preklopijo. Pred preklopom dobiš SMS z obvestilom.

PS: Ko te preklopijo vsekakor preveri, če si dosegljiv iz vseh številk. Namreč moja cifra, ko je bila prenešena, ni bila več dosegljiva iz Mobitel omrežja. Po urgiranju so poštimali stvari.

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Me firbec matra zakaj bi hodil iz simobia na mobitel? Sam razmišljam ravno o obratnem.