Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
predn se podpiše se prebere kaj se podpiše.
krivi so tisti ki podpišejo me pa tisti, ki jim da pogodbo...
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Pa da ne bo kdo misli, da gre tu za strašno novost. Telekom že nekaj deset let uporablja odhodno telefonsko prodajo za svoje storitve (pri prodaji ADSL in ISDN sem okoli leta 2000 sodeloval kot študent).
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Pa da ne bo kdo misli, da gre tu za strašno novost. Telekom že nekaj deset let uporablja odhodno telefonsko prodajo za svoje storitve (pri prodaji ADSL in ISDN sem okoli leta 2000 sodeloval kot študent).
No, SiOL in ne Telekom (takrat) je adsl začel komercjalno ponujat šele konec 2001
In to, kar počne v tem članku tuš ni niti približno podobno...
to je še vedno njihov problem.... ni treba brat drobnega tiska in se vidi, da podpisuje pogodbo. če pa ni pismen, da bi to razumel je pa pogodba itak nična.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
predn se podpiše se prebere kaj se podpiše.
krivi so tisti ki podpišejo me pa tisti, ki jim da pogodbo...
Starejši ljudje bi podpisali tudi smrtno obsodbo ali pa oporoko na nekoga tretjega v drobnem tisku. So vsi veseli da jim kdo kaj pošlje.
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
No, SiOL in ne Telekom (takrat) je adsl začel komercjalno ponujat šele konec 2001
In to, kar počne v tem članku tuš ni niti približno podobno...
normalno, adolf je pa sposoben človek, vreden nobelove nagrade za mirCitat:
Uporabnik jolko pravi:
Žid, ki ni pravočasno emigriral, si je sam kriv.
Sancta Simplicitas!