Prenos podatkov android

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Lepo te prosim. Da bom potem moral vedno nazaj vklapljati povezavo, če bom hotel kaj pogledati na internetu
stupid-1.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Ne razumem, kaj si mislil povedati. Jaz nimam problemov s tem, ker sem si vse servise , ki bi sami od sebe kaj prenašali izklopil. Podatkovna povezava pa je vedno aktivna. Moj point pa je bil da tega marsikdo ne zna. Kar poglej si malo poste na tem forumu.Potem so pa tu še uporabniki ki niso tako vešči s tehnologijo, sistem jim pa nabija mesečni račun.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.909
113
Ni mi cisto jasno kaj vi delate z telefonom, ampak meni pri 3 telefonih in vsaj 3x toliko custom romih gor, se ena aplikacija ni sama od sebe sla online in se posodobila. Vedno v sklopu marketa javi da so apdejti na voljo. Ce in kdaj jih instaliram pa je moja stvar

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@Steve

Če si tako trdno prepričan v to kar govoriš,potem izklopi mobilni internet za en dan in boš videl da ti bo vsake toliko pisalo na ekranu omrežje ni na voljo.

HMMMM zakaj le napiše omrežje ni na voljo če pa imam signal in lahko telefoniram?
Mogoče se pa hoče kaka aplikacija posodobit,hmmmm?
Ampak Steve ve da je to nemogoče,ker njemu to ne dela,ker ima ves čas vklopljen internet in sploh ne opazi da se mu kaj v ozadju posodablja.

Vglavnem izklopi internet za en dan in boš videl,da ti bo napisalo omrežje ni na voljo.
Ne vem zakaj bi moral imeti na telefonu vse vklopljeno,če pa tega ne rabim ves čas.Ko rabim pa vklopim.
Avta tudi nimaš ves čas prižganega.
Veliko vas je takih ki imate na telefonih in PC-jih vklopljeno in naloženo vse kar je mogoče potem pa jamrate da vam kaj ne dela ali pa da je počasno.

Probajte enkrat na računalniku v task manager imeti zagnanih samo max 30 procesov in boste videli da win 7 dela hitreje kot pa pri 50 in več zagnanih procesih.Isto je z telefonom.

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
ApnSwitch. Aplikacija daš na prvo stran klikneš ko rabiš internet in klikneš ko ne rabiš več. Za MMS-e lahko narediš da obhodi to povezavo vse ostalo pa ni problema. Meni ni težko odklent telefona kliknit na ikono da zasveti iti na net ali kaj sinhronizirat in kliknit spet gor da izklopim in to je to

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Programi se povezujejo brez potrebe. Šele ko sem dobil izpisek domov, sem videl ogromno povezovanj po 10kb sredi noči, kljub temu, da sem imel sinhronizacijo, ter update aplikacij izklopljeno, mail preverjanja pa tudi nisem imel.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
imam galaxy s2, kater ima po defaultu že nekaj neuporabnih app gor. sem ga rootal, namestil titanium backup in vse ne potrebne appe zamzrnil ali pobrisal.

obkljukano imam: "Programi lahko kadarkoli sinhronizirajo, pošiljajo in sprejemajo podatke" (če ni obkljukano, ne morem na market)
nimam obkljukano: "Programi sinhronizirajo podatke samodejno" (zaradi tega mi sam ne preverja emailov z gmaila)

nameščen imam Traffic Monitor, kjer lepo vidim za čisto vsak app koliko pokuri.

4KB mi je pokurlo, ko sem prižgal data povezavo
Ob vsaki zagnani igrci pokuri še par KB.
Tko čez dan pride do 1MB, s tem da sem večinoma na wi-fi.

apn switchi so me močno razočaral. Še tist, ki sem ga pred kraktim hvalil je začel delat po svoje:(