Prenos kontaktov iz Lumie na iPhone

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.751
108
63
Kontakte imam izvožene v CSV, sedaj pa me zanima, kako jih najlažje uvoziti v iPhone?

Pa še eno vprašanje. Na istem računalniku imava backupe oba z ženo in, ko dam sinhronizacijo kontaktov v iTunesih (nastavljeno je sinhroniziraj iz Windows kontaktov, drugega niti ni na izbiro), dobim na telefon njene kontakte. Imam WIN8. Outlook ni nameščen, v aplikaciji "Ljudje" so moji kontakti. Odkod potem potegne te njene?

Hvala!!!!

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.012
113
Na winsih naredi (ločena) 2 uporabniška računa, nato naj vsak uporablja svojega za itunes in podobno.

robertek

Zelenc'
9. okt 2014
4
0
1
Zdravo,

Nisem našel podobne teme zato bom kar vprešal. Imam LG L7 in bi rad na najlažji način prenesel kontakte - številke na NOKIA Lumnia 735. Android na win 8.
Hvala za pomoč
smile-1.gif

robertek

Zelenc'
9. okt 2014
4
0
1
Sem že v temi.
Na lumnii najdem samo senzor prenosa podatkov.
pa podatke (številke) moram prenesti iz LG na Nokia.
Probal z SD kartico pa ne gre, namestil sem si Mobile Trans pa ne prebere obeh telefonov.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik robertek pravi:
Sem že v temi.
Na lumnii najdem samo senzor prenosa podatkov.
pa podatke (številke) moram prenesti iz LG na Nokia.
Probal z SD kartico pa ne gre, namestil sem si Mobile Trans pa ne prebere obeh telefonov.

Ce se ne motim, lahko na androidu kontakte zapises na sd kartico v csv formatu. Ta csv potem (lahko da je treba se malo poeditirati) uvozis v kontakte v outlook.com na svoj racun in na lumnii naredis sync. Ali pa cez lokalni outlook in sinhronizacijo na outook.com.

Jernej

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Če imaš podatke na google računu samo dodaj račun na lumijo in ti jih bo sinhroniziralo.

Če to ne gre, potem pa uporabi to kar je predlagal Sijan:
Klik