Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na samsungu je bilo 300 stikov, pol na simki pol v imeniku. Preko BT-ja sem prenesu vsenaenkrat na nokio. Mi je pa ustvarilo 300 vizitk, katere sem eno po eno shranil. Žal ni šlo naenkrat.
Hvala vsem za pomoč!!!
Right. Je pa vseeno treba vedeti o čem pišeš. Zyb, Mobical in vsi podobni delajo na enakem standardu - SyncML in WM naprave tega v osnovi brez kakšne dodatne aplikacije ne znajo.
Deluje...samo je potrebno najprej namestiti SyncML client... in na strani moj.mobitel.si izbrati rocne nastavitve ...
To so splošna navodila za nastavitev telefona:
Naslov (URL) strežnika za sinhronizacijo: http://mrokovnik.mobitel.si/
Uporabniško ime: mobitel
Geslo: Vaše m:rokovnik geslo.
Ime baze za imenik: con
Ime baze za koledar: cal ali caltask v primeru da vaš telefon sinhronizira opravila v isto bazo kot koledar. Če ne morete ločeno vnesti imena baze za opravila, potem morate verejtno izbrati caltask.
Ime baze za opravila: task
Ime baze za beležke: vnote ali pnote v primeru da se pojavi napaka pri sinhronizaciji beležk.
Pri nekaterih telefonih je potrebno pred imena baz dodati piko in poševnico na primer: ./con
Primer takšnih telefonov so GSM aparati znamk Panasonic in NEC.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.