jaz že leta vozim k Svetku v Polju. kadar kupim nove gume, mi časti montažo, montaža mislim, da je bila s hrambo pnevmatik vred spomladi 51€, kar se mi ne zdi veliko. ko sem prvič sam menjal gume, sem jih pri B&F na Rudniku, sem bil tudi zadovoljen, samo sem plačal, kljub nakupu gum pri njih, še montažo zraven. potem sem enkrat še v Žireh naredil premontažo, dal 25€ sicer, ampak mi je potem na poti v LJ tako treslo, da je bila edina opcija Svetek, ker je bil takoj iz AC. in od takrat hodim k njim.
sedaj imam en set letnih pnevmatik (dobil z avtvom), sedaj bom nabavil še set zimskih na alu platiščih, sem preračunal, da s hrambo vred in premontažami z dvema ločenima setoma v dveh letih dobim nazaj 250€ za feltne. glede na to, da je premontaža za alu precej dražja kot za jeklene. plus, jeklenke so recimo 60€, zdaj ko so razne akcije se zgledne alu feltne dobijo že za 70€, kar se mi ne zdi slabo in se mi zdi bolje stegnit do alu felten. doma imam veliko dvorišče, kjer lahko sam naredim premontažo oz. samo zamenjam. da bi se skozi sezono (zimo ali poletje) guma toliko spremenila, da ne bi več bile scentrirane ...