PREMIRJE?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
ksz

bi se strinjal s caplom, če se skupaj dogovorimo, da na naslednjih volitvah združeno NE volimo katerekoli stranke izpod marele F21 (primeri dosedanjih - SD, LDS, Zahec, SMC, ... in njihovih derivatov, pa Janše.

Izgleda da boš lahko volil vse skupaj: http://www.rtvslo.si/slovenija/pismo-cerarju-in-jansi-za-veliko-koalicijo/374118#comments
evil.gif
Citat:
Skupina vidnih posameznikov
Citat:
Dimitrij Rupel
politično truplo + ljudje za katere še živi dan nisem slišal... z ene dvem izjemama...

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik skala pravi:..
politično truplo + ljudje za katere še živi dan nisem slišal... z ene dvem izjemama...
In koliko ministrov sanjske Kučanove vlade katero si volil poznaš. Imaš 30 sek, da jih našteješ vsaj 5 (da se izognemo googlanju).

PS- komunistek meni- saj ni važno, če vem kdo in kaj je, važno je, da mi je Kučan povedal, da je OK.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:..
In koliko ministrov sanjske Kučanove vlade katero si volil poznaš. Imaš 30 sek, da jih našteješ vsaj 5 (da se izognemo googlanju).

PS- komunistek meni- saj ni važno, če vem kdo in kaj je, važno je, da mi je Kučan povedal, da je OK.
koga sem pa volil?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
A je razgledanost, če poznaš par strankarskih ljudi-muh enodnevnic? zate mogoče že, za druge so pa verjetno nepomembni, posebej zato, ker v svojem mandatu ne naredijo nič odmevnega..no, mogoče kakšna korupcijska afera, to je pa ves domet "politikov", posebej iz poštene SDS.