Citat:
Uporabnik ggg pravi:
aja ko stojite pred semaforjem prosim zategnite rocno, ker marsikoga precej motijo tiste stop lampe, ki ti nabijajo v obraz
Jaz jo stalno potegnem
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
aja ko stojite pred semaforjem prosim zategnite rocno, ker marsikoga precej motijo tiste stop lampe, ki ti nabijajo v obraz
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Ubogi revež.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Ubogi revež.
ok tiste brez izpita nisem niti spraseval
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Kot prava kokoška - jaz imam ves čas v prvi. Saj mi ni problem tistih par sekund sklopko držat.
Zato mi pa gredo neskončno na živce ljudje, ki kao "gledajo, kdaj se bo pešcem ugasnila zelena, da bodo potem seveda takoj prestavili v prvo in samo še čakali v nizkem štartu, kdaj se jim zgodi zelena". Iz preprostega razloga - zato, ker niti najmanj ne spremljajo prometa tako budno, kot se ponavadi trkajo po prsih. Če smo čisto natančni, še nekaj sekund po tistem, ko se celo že njim (!!) prižge zelena, iščejo šalthebl, da ga bodo ja končno premaknili v prvo in potem - ko smo že vsi obupali - končno speljali.
In potem se človek čudi, zakaj zeleno na križišču med slovensko in tivolsko prevozi max 5 vozil.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Morda off topic. A date iz prestave pred semaforjem?
Osebno imam taka pravila:
- če poznam semafor vedno dam ven iz prestave do par sekund pred zeleno
- če ne poznam dam vedno ven, če sem nekje od tretjega mesta dalje v koloni. Pri slovenskem speljevanju namreč imaš več kod dovolj časa, da prestaviš v prvo potem ko je rdeča. Seveda pozorno opazujem kdaj je rdeča.
- če ne poznam in sem na prvih dveh mestih, dam v prvo takoj, ko se ugasne luč za pešce
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Aja - pa splača se voziti po desnem pasu (govorim o štiripasovnici), ker je pogosto hitrejši od levega, kjer se zgužvajo vsi, ki bi radi dirkali (3/4 ljubljane). Pa potem vozijo krepko počasneje - ampak hec je, da tega sploh ne dojamejo.