Seveda jih je podpiral in to tako kako jim vzeti zemljo.Jaz sm od vedno podpiral kmete. Tako kot jih je tudi Vinko.
Seveda jih je podpiral in to tako kako jim vzeti zemljo.Jaz sm od vedno podpiral kmete. Tako kot jih je tudi Vinko.
če jih ne vprašaš direktno, je potem edina stvar oglasna deska na UE - seveda pa se morajo najprej dediči dogovoriti, kako bodo premoženje razdelili - se pravi najprej zapuščinska obravnava, potem pa naprejAli se da nastavit opomnik ali kako spremljat kdaj se bo začela prodajat sosednja parcela na oglasni deski?
Stari se je stegnil in imam občutek, da potomci ne bodo želeli več obdelovat vinograda... Z ene strani sem prvi sosed. Pa za dobro ceno, bi kupil..
Ne morem kar it do njih pa rečt, čuj, sem sliša, da starga ni več, pa če bote prodajal, me pokličte Pa tudi se bojim, da če bi pokazal zanimanje prehitro, bi jim apetit zrastel. Pa vsaj 2 dediča sta, ponavadi vsak hoče dobro zaslužit...
Taprvo zapuscinska bo vsaj pol leta mimo.Ali se da nastavit opomnik ali kako spremljat kdaj se bo začela prodajat sosednja parcela na oglasni deski?
Stari se je stegnil in imam občutek, da potomci ne bodo želeli več obdelovat vinograda... Z ene strani sem prvi sosed. Pa za dobro ceno, bi kupil..
Ne morem kar it do njih pa rečt, čuj, sem sliša, da starga ni več, pa če bote prodajal, me pokličte Pa tudi se bojim, da če bi pokazal zanimanje prehitro, bi jim apetit zrastel. Pa vsaj 2 dediča sta, ponavadi vsak hoče dobro zaslužit...
A ni tako, da lahko na kmetijsko zemljišče postaviš pomožni objekt (zidanco) za obdelavo? Ali moraš dobiti zemljišče, ki je delno kmetijsko, delno zazidljivo?
Lahko kdo z izkušnjami potrdi... ali sem čisto mimo ustrelil...
Včasih je bilo tako. Spet odvisno kje, sred gozda ne.A ni tako, da lahko na kmetijsko zemljišče postaviš pomožni objekt (zidanco) za obdelavo? Ali moraš dobiti zemljišče, ki je delno kmetijsko, delno zazidljivo?
Lahko kdo z izkušnjami potrdi... ali sem čisto mimo ustrelil...