V tem primeru se je odhod pričel pravočasno (brez zamude), vendar je bil zaradi tehničnih težav vzlet zamaknjen (=višja sila?).Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Pravila so jasna: če je zamude več kot 2 uri (ali pa več kot 3, ker ne vem, ali je rodos čez 1500 km leta), potnikom pripada hrana+pijača. Plus možnost zastonj telefoniranja v domače konce, plus hotel, če treba.
Če bodo čakali več kot 5 ur (iz članka ni razbrat, ali so že šli ali čakajo ali kaj), jih morajo odpljat nazaj v Lj, ko bo mogoče plus vrnit ceno vozovnice.
http://www.zurnal24.si/v-hoferju-nasla-plesnive-kruhke-clanek-165299Citat:
Skoraj bi kupila plesnive kruhke
Bralka nam je poslala fotografijo plesnivih kruhkov, ki jih je, pravi, skoraj kupila v trgovini na Vrhniki.
"Želela sem jih kupiti, ko pa sem jih malo boljše pogledala, pa sem le videla, da so plesnivi".
Iz trgovine so nam sporočili, da so nad novico zgroženi.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Pristali so.
JP527 Rhodes 11:45 Airbus A320 Pristal 16:06
Televizijske ekipe verjetno že čakajo na izhodu.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Pravila so jasna: če je zamude več kot 2 uri (ali pa več kot 3, ker ne vem, ali je rodos čez 1500 km leta), potnikom pripada hrana+pijača. Plus možnost zastonj telefoniranja v domače konce, plus hotel, če treba.
Če bodo čakali več kot 5 ur (iz članka ni razbrat, ali so že šli ali čakajo ali kaj), jih morajo odpljat nazaj v Lj, ko bo mogoče plus vrnit ceno vozovnice.
Citat:
Uporabnik Group_Therapy pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Pristali so.
JP527 Rhodes 11:45 Airbus A320 Pristal 16:06
Televizijske ekipe verjetno že čakajo na izhodu.
Upam, da jih sprejmejo kot čilenske rudarje.
Citat:
Potnike sicer najverjetneje čaka 400 evrov odškodnine zaradi domnevno neustreznega ravnanja prevoznika. Nekatere potnike je namreč bolj kot dveurno čakanje na hrano in pijačo zmotil odnos pristojnih, tako agencije kot prevoznika, do potnikov.