Sem šel preverit na siolovo stran. Tole kar si naštel stane 43 €.Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Ja, če pa plačuješ ne vem 55eur za 42 tel. programov od katerih jih je 30 obskurnih slovenskih ostali pa so makedonski, bosanski, kosovski, in za 5 mega internet
Citat:
Uporabnik jinetera pravi:
Citat:
Hvala za odgovore, vendar jaz bi rad prekinil pogodbo ne da bi plačal pogodbeno kazen, saj je Siol enostransko ukinil skoraj vse dobre programe na TVju zaradi česar sem sploh šel na vezavo pri njih.
malo potrpežljivosti. večina bo kmalu nazaj (brez doplačila)
Citat:
Ja, če pa plačuješ ne vem 55eur za 42 tel. programov od katerih jih je 30 obskurnih slovenskih ostali pa so makedonski, bosanski, kosovski, in za 5 mega internet, npr. na Amisu pa dobiš za 42 eur 90 TV programov pa 10MB internet se pa počutim nategnjenega. Na začetku ko je bilo v ponudbi več programov mi je bilo ok, samo da pa ukinejo discovery, national geographic, vse glasbene TVje (ja tudi TV Pink hehe), vse športne... da ne naštevam preveč - ja zame je to ornk nateg.
Citat:
Na tem do 10MB na drugem naslovu dosegam 10MB dl z lahkoto tako da kar gre 10MB
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Na tem do 10MB na drugem naslovu dosegam 10MB dl z lahkoto tako da kar gre 10MB
Kaj pa če hoče punca ta čas TV gledat?Kakor vem si teh 10MB delita TV in internet. Ni tako?
Citat:
Ja, ja, razumem da nekje ne gre in da ne garantirajo takih prenosov, povem samo da iz lastnih izkušenj imam z Amisovim internetom dobre izkušnje, TV je pa isto sranje kot na Siolu. Ja IPTV je skret od skreta proti navadni analogni televiziji, tako da mi res ni jasno kako lahko to reklamirajo kot neko super novo tehnologijo.