Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
kakšne so npr. slaboste prekinitve delovnega razmerja za 1 teden? recimo da zaključiš zadnji dan v mesecu in potem nadaljuješ v drugem podjetju čez 1 teden in novo pogodbo?
dogovor bi bila najlažja varianta to kar sem napisal se bo zgodilo v najslabšem primeru in zato bi rad vedel kaj prekinitev pomeni za mene če sploh kaj.
Citat: Uporabnik vaginko pravi:
dogovor bi bila najlažja varianta to kar sem napisal se bo zgodilo v najslabšem primeru in zato bi rad vedel kaj prekinitev pomeni za mene če sploh kaj.
Vmes si brez zdravstvenega zavarovanja in nimaš plačanih prispevkov za pokojnino, takšen manjkajoč teden ti lahko ob upokojitvi prestavi problem... pozanimaj se če lahko za ta teden plačaš prispevke sam... za zdravstvo ni problem, mogoče edino koliko je najman časa kar lahko plačaš...
Drži, zdravstveno ni noben problem plačati sam, za penzijo pa... pokliči na ZPIZ.
Je pa najbolj enostavno (in najbolj običajno), da se dogovoriš, da si v stari službi do zadnjega dne (običajno se prej "ponuca" še stari dopust) in nato začneš v novi...
Citat: Uporabnik tony pravi:
Je pa najbolj enostavno (in najbolj običajno), da se dogovoriš, da si v stari službi do zadnjega dne (običajno se prej "ponuca" še stari dopust) in nato začneš v novi...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.