prekinitev delovnega razmerja?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kakšne so npr. slaboste prekinitve delovnega razmerja za 1 teden? recimo da zaključiš zadnji dan v mesecu in potem nadaljuješ v drugem podjetju čez 1 teden in novo pogodbo?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
nimam ga
cool-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
dogovor bi bila najlažja varianta to kar sem napisal se bo zgodilo v najslabšem primeru in zato bi rad vedel kaj prekinitev pomeni za mene če sploh kaj.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.401
4.972
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
dogovor bi bila najlažja varianta to kar sem napisal se bo zgodilo v najslabšem primeru in zato bi rad vedel kaj prekinitev pomeni za mene če sploh kaj.

Vmes si brez zdravstvenega zavarovanja in nimaš plačanih prispevkov za pokojnino, takšen manjkajoč teden ti lahko ob upokojitvi prestavi problem... pozanimaj se če lahko za ta teden plačaš prispevke sam... za zdravstvo ni problem, mogoče edino koliko je najman časa kar lahko plačaš...

tony

Guru
23. jul 2007
9.744
1.527
113
Drži, zdravstveno ni noben problem plačati sam, za penzijo pa... pokliči na ZPIZ.

Je pa najbolj enostavno (in najbolj običajno), da se dogovoriš, da si v stari službi do zadnjega dne (običajno se prej "ponuca" še stari dopust) in nato začneš v novi...
zmaga.gif

digg

Pripravnik
10. okt 2008
316
0
16
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Je pa najbolj enostavno (in najbolj običajno), da se dogovoriš, da si v stari službi do zadnjega dne (običajno se prej "ponuca" še stari dopust) in nato začneš v novi...
zmaga.gif

Ali pa si privoščiš teden dni bolniške če je delodajalec trmast.