Prek leti Tušmobil

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Ma kaj je z tem Tušmobilom? Skoraj vsak drugi klic je v gostovanju in se mi veča dodatna poraba.Na žalost nimam izbire, drugače jih takoj zapustim. Ta [cenzura] celo med klicem preklaplja na Mobitel, centi pa kar letijo.
jezen.gif

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Okolica Rimskih toplic, proti Jurkloštru, pa tudi večkrat v drugih predelih Slovenije. Moram prav pazit, kadar kličem, da na telefonu piše Tušmobil, drugače preklopi pa v Mobitel.Tako, da sem zdej preko Tuškabine izklopil gostovanje.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:
Uporabnik Macola20 pravi:
Ali je sploh možno, da med pogovorom preklopi iz tuša na mobitel?

Ja, sem se malo nerodno izrazil. Ko pridem iz Tušovega radijskega signala mi prekine, potem pa ponovno vzpostavim povezavo in ker nisem pozoren, je že Mobitel tukaj. Pa večkrat tako in sem kar ob nekaj dodatnih evrov, zaradi neznanja ali nepazlivosti, kaj pa vem. V glavnem, sem razočaran. je pa na tistem mestu , kjer rabim povezavo, samo Tušmobil, potem pa nekaj minut stran padem v gostovanje.
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

Macola20

Pripravnik
17. sep 2007
286
2
18
Ja vem kako je to, sem se tudi sam ubadal s tem, rešitvi sta dve, ali ročno na tuš ali pa FREE ali podoben paket, ki ima zakupljene minute tudi pri mobitelu, ko gostuješ.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Kakšen paket pa imaš, da nimaš zakupljnih minut v druga omrežja? Ne razumem, tudi sicer so paketi pri Tušmobilu dost ugodni, pa še vedno nekateri gledate samo na to da prideš skozi mesec kar najceneje. Pa ne samo paketi Free tudi tale Najbližji je čist kul. Daš euro ali dva več na mesec in si brez skrbi. Drugače pa v tem primeru si nastaviš na ročno samo to ni point, raje si paket spremeni in imaš rešeno
smile-1.gif

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Ne razumem te Tdi, preden si vzel paket oz. se vezal na Tušmobilu bi lahko zadeve preveril. In sicer opcije paketov in pa kako je z signalom in pokritostjo na tvojem področju. Imaš opcijo brezplačnega testnega obdobja in bi dobil realno sliko kako in kaj. Pa tudi pokritost lahko preveriš na netu. Pa spet zadeva ni tok kritična, pa tvoj čuden naslov. Halo? Kot so ti eni že predlagali zamenjaj si paket in boš imel zadeve rešene in boš lahko klicaril tudi ko boš gotoval na mobitelovem omrežju. Samo malo se je treba potrudit in kaj prebrat, pa ne tkoj šinfat
smile-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Vem, da zagovarjaš TM, ampak dejstvo je, da so nam klici prekinjali v centru Lj, oz malo stran (začetek Šiške, malo naprej od Tivolija).
Pa tud skrbnik je bil tak [cenzura]-veter, da sploh ni čudno, da ne dela več pri TM...
smile-1.gif

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Vem, da zagovarjaš TM, ampak dejstvo je, da so nam klici prekinjali v centru Lj, oz malo stran (začetek Šiške, malo naprej od Tivolija).
Pa tud skrbnik je bil tak [cenzura]-veter, da sploh ni čudno, da ne dela več pri TM...
smile-1.gif

Ne zagovarjam, si me narobe razumel. Čudi me kako lahkomisleno določeni ljudje sklepajo oz. sprejemajo odločitve potem pa zadeve predstavijo kot da je zaradi tega konec sveta. Sem mu pa samo predstavil kaj bi lahko naredil, da se to ne bi zgodilo kar se mu je
smile-1.gif
Zelo preprosto vse skupaj...

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Ja, sem govoril z Tušmobilom, bom zamenjal paket Mingl za 20 Free, kjer pa teh problemov ni.Na žalost se sučem v prostoru , kjer na enem mestu pošlješ 10 SMS-ov, pa je od tega 4 ali 5 v gostovanju pri Mobitelu. Imam zabeleženo na izpisku.Tako, da , to je to.
tongue-1.gif

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
smile-1.gif

Ne zagovarjam, si me narobe razumel. Čudi me kako lahkomisleno določeni ljudje sklepajo oz. sprejemajo odločitve potem pa zadeve predstavijo kot da je zaradi tega konec sveta. Sem mu pa samo predstavil kaj bi lahko naredil, da se to ne bi zgodilo kar se mu je
smile-1.gif
Zelo preprosto vse skupaj...

Ja, samo z to razliko, da sta takrat imela oba paketa, tako Mingl, kot Free20 enake pogoje, kar se tiče radijskega omrežja,da se plačuje posebej.Sedaj sem pa ugotovil, da se plačuje samo na Minglu.

Priponke

• 1822850-Mingl.doc
    22 KB · Ogledi: 199
Nazadnje urejeno:

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
No, pa še iz Free20 pogoji uporabe

Nazadnje urejeno: