Preizkus alter jebachev?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
ksz

vsi pravite kaj maš za zgubit, pol pa z nekimi zdravo toti pa toti sem, grema na pijačo ?

če nimaš kaj zgubit se da tudi malo bol "predrzno" pristopit, čeprav je res da večina slovenk to takoj označi kot da si naduvan
wink-1.gif

pa nikol ampak res nikol ne povedat svojega imena, naj vpraša sama ...

pa reče se kdaj grema na pijačo ne pa, ej ti si meni tak simpatična pa me zanima če bi mogoče kdaj sla na kakavček, đizs
10.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
oblečeš se v dolg plašč, pod njim pa nič, ko jo srečaš, jo pogledaš in odpreš plašč, če je iz pravega testa, bo tvoja takoj

Tukaj je win-win situacija.
Če ne greš z žensko, greš pa s policaji ...
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
KSZ.

Lahko pa delaš tudi še bolj zajebano taktiko, ki večinoma vžge. Si v klubu malo opazuješ, najdeš primerek ki ti ustreza,
pa samo do nje: Mam 5 gramov belega, a grema? V avtu ji narediš 3 poštene lajne, ko zavleče, pa ji samo taš curaka ven,
faf zagotovljen.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Sicer nisem na tekočem s cenami, ampak ni ceneje, da greš k pupi, ki dela to profesionalno?
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Odvisno kak komu bol sede, pa odvisno kok te stane nabavna belega, če te 25, pol sta za 100e lahko lepo v vesolju
smile-1.gif

Pa še rajc ni isti, ker tam ko jo opazuješ,.. Mater, a bo dala al nebo dala
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
KSZ.

Lahko pa delaš tudi še bolj zajebano taktiko, ki večinoma vžge. Si v klubu malo opazuješ, najdeš primerek ki ti ustreza,
pa samo do nje: Mam 5 gramov belega, a grema? V avtu ji narediš 3 poštene lajne, ko zavleče, pa ji samo taš curaka ven,
faf zagotovljen.

Potem pa vgasneš TV in znova stopiš v realni svet.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Jaz tak ne diham mamil ampak tako frende ko gledam, babe so čist zmešane na belo, daš ji 2jko v nos pa je ni stvari ki je nebo naredla...

Zadnjič, vikend dva, nazaj, mamo neko fešto, se malo zajebavamo po hiši, pijemo na vseh ekih in vogalih, vleti kolega z vrečo tega,
naenkrat je bla bajta prazna, kompletni babji kolektiv z njim v kopalnici. Pol pa itak veselica ko pridejo ven, pol pa pit nebi nehale...

Smehi.

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz tak ne diham mamil ampak tako frende ko gledam, babe so čist zmešane na belo, daš ji 2jko v nos pa je ni stvari ki je nebo naredla...

Zadnjič, vikend dva, nazaj, mamo neko fešto, se malo zajebavamo po hiši, pijemo na vseh ekih in vogalih, vleti kolega z vrečo tega,
naenkrat je bla bajta prazna, kompletni babji kolektiv z njim v kopalnici. Pol pa itak veselica ko pridejo ven, pol pa pit nebi nehale...

Smehi.

Neki tazga je kar stalnica pri slovenskem "znanem pilotu" ki je nedolgo nazaj padel dol kmalu po vzletu.
Imensko ne bom,bo že kdo skapiral kdo mi hodi po mislih.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Headway3 pravi:

OPOZORILO: Zgodba je le plod mojega (ne)uma in nima nobene veze z resničnim življenjem kogarkoli izmed nas, lohko pa se vam dostikrat zgodi v vašem življenju.
evil.gif

Pri namišljenih igrah pravi jebače itak ne sodelujemo! Za nas je pomembna realnost
evil.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Smehi.

Neki tazga je kar stalnica pri slovenskem "znanem pilotu" ki je nedolgo nazaj padel dol kmalu po vzletu.
Imensko ne bom,bo že kdo skapiral kdo mi hodi po mislih.

Tega nosatega pilota še nisem videl z dobro bejbo. Vse ene kilave smrklje, nimajo s posteljo vred 20 kil.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Kva je Denis, raj zacni razmisljat kdaj bos za pire prtiskov!!!!!

Zdej bo veseli december!

Odpovedi rok je pa 24 mesečni!
A1 !

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:

Tega nosatega pilota še nisem videl z dobro bejbo. Vse ene kilave smrklje, nimajo s posteljo vred 20 kil.

Sej večinoma vabi domov najstnice do 20 let...bele ima pa tudi "kokr hočeš" ... in da nebo imel kdo kakšnih prebliskov, osebno sem proti drogam, sam jebiga k večina folka ne zna druzga k bit počen 24/7 .

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Vedno osvajaj najgršo, ker potem se boj una ta lepa spraševala, zakaj nisi okol nje. Takrat imaš njeno pozornost
wink-1.gif