Ta finta sploh vžge, če ni v družbi kolegic, torej sama; (obdana s kolegicami lahko naredi kaj "da bi se dokazala" le-tem)
Stopiš do nje, to narediš tak, da te že opazuje kako se ji približuješ, in ti jo samo gledaš s sproščenim izrazom (čeprav to nisi),
nebo umaknila pogleda, ker enostavno nemore, ker to še se ji ni zgodilo, in nato: "Zdravo, kako ti je ime?" *dalje že znate sami"
Direktiva sprve, "da vidiš ki si", če se bo nekaj pačla "Kaj te to briga", lahko vstrajaš, jaz nebi. Če ti je res res tolko huda,
narediš to čez kak teden spet. Zgubit nimas kaj prav dosti. Kaj bo pa rekla kolegicam? "Ja vprašal me je za ime, itak mu ga nisem
povedla"
Sicer pa če ti je res res tolko huda, boš zvedel njeno ime, in jo našel na FBju
Meni je bla ena lusna, ampak finta, vedno sem jo videval samo na eni in isti lokaciji z mamo na kavi. Kaj sem naredil?
Opazil sem da ju kelnarca dobro pozna. Kelnarci sem rekel, da nisem ziher kdo je ta gospa, oz. da sem ze zadnjič tu bil
z mamo, katera ni bla prepričana, ali je to njena sošolka iz osnovnošolskih dni. Kelnarca mi pove priimek, jaz pravem "eh ni prava"
(ker z poroko se priimek ne spremeni; lol) Lepo na FB (oz. frend ki je rojen vohun) in smo deklino našli v pičih 10ih minutah
Nakoncu se je izkazalo da je stara 16
Hvala lepa, mejbinextime.
Drug primer (na katerem še delam) v lokalno kafano je začel zahajat deklič, ki ga še nikol prej nismo videli, prihaja s kolegico
ki je pravtako nismo še nikol videli, nevemo imen (niti kelnarca), nevemo s kod sta, vemo samo da je ena izredno fukabilna.
Pa sigurno stara več kot 18, ker je kolegici razlagala "ko sem jaz takrat pisala maturo"