Pregled in popravilo oken

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Ali pozna kdo kakšnega dobrega ter zanesljivega mojstra, ki izvede pregled ter po potrebi popravilo oken (plastični okvir)? Za nekoga, ki se s tem dnevno ukvarja gre za relativno banalno zadevo po mojem mnenju - slaba tesnitev.
Lokacija - okolica LJ.

Kar se tiče samega mojstra je ključnega pomena, da je odziven, se drži dogovorjenih rokov in ure ter da zadevo poštima kot je treba za temu primerno ceno (ne rabim najcenejšega, vendar pa tudi oderuha ne).

Sem že pošiljal ene parim maile pa so neresni. Odzivnost je nikakva, dogovoriti se pa tudi nič ne da. Če mi bo tako "hodil" popravljat okna, potem hvala lepa... lahko vzamem 1 mesec dopusta pa čakam kdaj se spomni priti.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Jaz sem opazil da tisti mojstri ki niso stalno na FB, mailu itd... da imajo delo.
Potem imas pa druge, ki pa ti odgovorijo skoraj v 15 minutah, pri takem se malce vprašam ali res nima nič dela?

Sicer pa telefon v roke pa poklicat in se dogovorit, kolikor imam jaz stika z monterji, so pridni in tud pavze ne poznajo če jih skor ne prisiliš.

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Žal se s tem kar si napisal ne morem strinjati. Maš take, ki odgovorijo v "15minutah" in je tudi urejeno vse skupaj tako kot mora biti. Dandanes maili letijo tudi na telefone... Pa ni težko poklicati, problem nastane ko se dogovoriš in se dogovora ne držijo. Ne morem si jemati dopusta, da bom čakal, če se komu sprdne, da pride kaj pogledat ali ne, kljub temu, da si zmenjen. Če si zmenjen v torek ob 10h, si zmenjen v torek ob 10h in ne naslednji četrtek ob 7:25.

Zdaj pa mi daj prosim še kakšen kontakt, če si že začel pisati odgovor na moje vprašanje.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Daj malo poiši kaj se dogaja...

S tem se običjno noče noben hecat, ker je kar nekaj zajebancije (pa ni mus da v prvo rata), računat nima pa kaj..ima pa pot, čas mu gre..

Načeloma, ako okvir okna ni fovš (krivo) montiran, se da zadevo nastavit. Okovje ima povsod inbus vijake, da lahko okno dvigaš, spusščaš, preminjaš naklon, korigiraš zatiče, ki stisnejo okno ob okvir...tako da....se da poiskat rešitev.
Na okovju imaš 4 inbus vijake za korigiranje, ter vsak zatič (ki stisne okno ob okvir..premikaš jih s kljuko) posebej (teh je pa tudi 6 ali več).

Vse skupaj pa seveda korigiraš z enim inbus ključem...ki si skoraj verjetno dobil zraven ob montaži oken.

(pa še napišik katerega proizvajalca okne imaš...najbolj bo povedala slika).