Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Odpri z VLCjem, ta bi moral prebrati. Film je verjetno kompresiran z x264 kodekom, ki je zelo zahteven. Meni na P4 2.6Ghz ne predvaja 1080p filma, 720p pa še nisem imel priložnosti za probat.
Če imaš kak Core 2 duo, ne bi smelo biti težav. Probaj, pa boš videl če dela
VLC VLC player predvaja karkoli boš želel.
Stojno gledano, je pa fajn ,da imaš 1 GB rama pa en fajn procesor pa seveda grafičnoi kartico. Ni nujno da je neka bombastična, je pa fajn da ima vsaj 128MB svojega spomina.
Jaz takšne filme poganjam na Core2Duo 1,6 GHz, 1GB ram in ATI Radeon mobility x1400.
HD vsebine jest laufam v Media Player Classic. Men 720p laufa na AMD 2800+, 1GB in 6600GT.
Zadnjič sem kolegici na 17" penosniku nameščal windowse in sem dal gor XP codec pack. Za test sm probal 720p in je res lepo laufal in še VAIO prenosnik z enim hudim zaslonom je bil in sem gledov.
Ali pozna kdo kak sw, ki je sposoben uporabiti novejše grafične kartice za strojno dekodiraje h.264 v mkv containerju? PowerDVD bi naj znal to izkoristiti, samo ne vem, če podpira mkv.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.