Predplačniški sim - najcenejši?

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Živjo!
Če kupujem predplačniško kartico, katera je najbolj ugodna (govorim samo za nakup, ne potem za dejansko koriščenje impulzov)?
Hvala!

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Tušmobil je 3,99eur, gor imaš naloženo 5€, je pa tudi za klice verjetno najcenejši (oziroma je tam-tam z izimobilom, odvisno od obračunskega intervala).

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.126
113
Izimobil imaš pod določenimi pogoji 7 centa/minuto kar se meni zdi bolj ugodno od 8 centov ki jih ponuja tusmobil (enako je ta cena samo pod določenimi pogoji).

Edit: za nakup imas 4.5 EUR, na racn dobis 2EUR + ce še pošlješ nazaj neko dopisnico dobiš dodatnih 5 EUR koliko vem

Nazadnje urejeno:

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Tušmobil se mi zdi še najbolj priročen, ker če kupuješ v Tuš trgovinah ti še za vsak porabljen evro dajo 1 brezplačno minuto.
Opazil sem pa tudi neko nagradno igro, če te zanima lepim text:

Nova fantastična nagradna igra za uporabnike predplačniškega paketa Tušmobil MINI na kartice. Vsak teden do konca februarja bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel vrednostne bone za nakupe v trgovinah Tuš v skupni vrednosti kar 500 EUR!Vsaka polnitev vas uvrsti na seznam za žrebanje. Večkrat ko polnete, več možnosti imate, da bo tedenska nagrada prav vaša. Zato... polnite svoj MINI račun vsak teden in se vsak teden potegujte za 500EUR!

Več o MINI paketu, nagradni igri in splošni pogoji na http://www.tusmobil.si/zadeni-500eur.html

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.803
113
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Tušmobil se mi zdi še najbolj priročen, ker če kupuješ v Tuš trgovinah ti še za vsak porabljen evro dajo 1 brezplačno minuto.

Nova fantastična nagradna igra za uporabnike predplačniškega paketa Tušmobil MINI na kartice. Vsak teden do konca februarja bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel vrednostne bone za nakupe v trgovinah Tuš v skupni vrednosti kar 500 EUR!Vsaka polnitev vas uvrsti na seznam za žrebanje. Večkrat ko polnete, več možnosti imate, da bo tedenska nagrada prav vaša. Zato... polnite svoj MINI račun vsak teden in se vsak teden potegujte za 500EUR!

Več o MINI paketu, nagradni igri in splošni pogoji na http://www.tusmobil.si/zadeni-500eur.html
Ja, in minute lahko koristiš zgolj na njihovem orežju, katero je pa bolj švohno.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Citat:

Ne za vsak evro. Za prvi nakup v dnevu dobiš 1, pa za vsakih 20 € 1 minuto. Za največ 3 račune v dnevu.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Citat:

Ne za vsak evro. Za prvi nakup v dnevu dobiš 1, pa za vsakih 20 € 1 minuto. Za največ 3 račune v dnevu.

Kupiš energy drink Tušmobil pa prejmeš 1 minutu, kupiš jih deset, prejmeš 10 minut + minuta za dnevni nakup
grin1.gif

Lp.