Predplačniški mobilni internet na Hrvaškem

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
živjo!

zanima me, če obstaja kakšna podobna varianta, kot ima pri nas to Tuš (lahko da tudi ostala operaterja, ampak zaenkrat sem zasledil le pri Tušu), kjer recimo za en dan plačaš 1€ in imaš na voljo za porabit 1GB podatkov.

namreč, verjetno bom velikokrat delal na terenu tudi na Hrvaškem, pa bi prišlo prav imeti eno tako kartico, da lahko takoj pošiljam material s terena. sem nekaj že brskal, T-Mobil če razumem, nima, Tele2 pa ima nekaj, ampak ne razumem čisto, kaj dejansko ponujajo, predvsem pa ne, za kakšno ceno ...

hvala za nasvete,

Dizzy

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
T-Mobile SIMPA.

Imajo samo SIM kartico, ali komplet z USB UMTS modemom.

Opcija "Internet dan" je 24 ur neomejenega* interneta za 10 kun (malo več kot en EUR).

* - neki drobni tisk imajo verjetno, meni je letelo 5 Mbps ves čas, nisem pa presegel 1 GB ....

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
rabim samo SIM kartico, imam 2 telefona, ki podpirata wi-fi hotspot.
grin1.gif

še to, mogoče kdo ve, kje najt pokritost z UMTS/HSDPA signalom na Hrvaškem? raje malo več plačam, pa imam dobro povezavo, kot da vzamem najcenejšega ponudnika pa imam potem probleme ...

sicer bom večinoma bil v Zagrebu, ampak nikoli ne veš.
smile-1.gif

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.321
151
63
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
rabim samo SIM kartico, imam 2 telefona, ki podpirata wi-fi hotspot.
grin1.gif

še to, mogoče kdo ve, kje najt pokritost z UMTS/HSDPA signalom na Hrvaškem? raje malo več plačam, pa imam dobro povezavo, kot da vzamem najcenejšega ponudnika pa imam potem probleme ...

sicer bom večinoma bil v Zagrebu, ampak nikoli ne veš.
smile-1.gif

Če boš vzel Simpa, bodi pozoren, da po 24 urah ponovno aktiviraš (beri debato, ki smo jo imeli nedavno na to temo).

Jernej

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si