Predmet v .docx=> Predmet v PDFju

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Takle je...

Za diplomo sem analiziral filtriran SIP, RTP in Diameter promet. Vsakršen promet med dvema omrežnima elementoma sem opisal posebej, da slika opisa prometa ni popačena. (Lahko bi tudi vse skrajšal in delal povzetke.)

Ker pa je seveda popoln opis prometa predolg, da bi ga tlačil v .docx, me zanima, kaj mi je storiti, da se bo v PDF datoteki dalo odpreti vstavljen predmet (tekstovni dokument) enako, kot je to močno Wordu (zavihek Vstavljanje =>Predmet => Ustvari iz datoteke.)

Si moram dobiti kak PDF editor ter v PDF dokumentu posebej še enkrat vstaviti "zunanji" dokument?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Zakaj bi pa tako zakompliciral ? Take zadeve das med priloge, ki ne spadajo v ostevilcen del diplome. Tega je lahko poljubno mnogo, papirnati verziji lahko prilozis v ne-papirnati obliki (jaz sem na CDju), pri PDFu so pa pac na koncu prilepljene kot cisto normalen tekst in slike.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ne bi vedel. Vprasal sem te zakaj rines v take bedarije (ce ne rugega bo prej ali slej kaksen probelm z nekompatibilnostjo pri prikazovalnikih dokumentov), a nisem dobil odgovora. Ze od prej sem navajen, da od tebe letijo bolj ali manj same bedarije, tako da najbrz ne bo narobe, ce te dodam sintetikovo druzbo. Lep dan se naprej
wink-1.gif

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Ni pomembno, zakaj sem se tako odločil. CD se mi ne zdi dobra rešitev; želim, da je vse v enem.
Sicer pa, kar je zate bedarija, zame ni in to je tudi edino pomembno.

.docx bi lahko imel težave, .pdf pa ne. Zato bom pač poiskal način za vstavitev in branje v PDFju.
Navsezadnje je .pdf tudi varnejši pred okvaro dokumenta.

Bok.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Preden sem tukaj objavil, sem že sam iskal. Sem tudi v Wordu uporabil funkcijo dodajanja predmeta, kar ni problem.
Problem je, ko je bil orignalni dokument skupaj z vstavljenim pretvorjen v PDF - potlej je vstavljeni dokument kazalo le kot sliko, brez možnosti odprtja.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
hiperlinke lahko v PDF vstavljaš s kakim urejevalnikom za PDF, npr. adobe professional