Predlogi za barvo platišč

mistique

Guru
16. jun 2009
13.753
1.548
113
Emona / Carnium
Kako so ti všeč moji predlogi (ne mislim volilne)? Sam ne o kaki rdeči razmišljat...(spet, ne mislim politično)
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.775
113
Hehe...no, če sem iskren, o zeleni res sploh nisem nikoli razmišljal in moram priznati, da nekako tudi nebi imel zelenega avtomobila...edina opcija bi bila mogoče vojaška mat zelena ali kaj podobnega, to se mi kar dopade, drugače pa zaenkrat med izbranimi barvami vodi mat črna
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
no mat zelena pomoje nebi pasala na te feltne oz. avto :D
Jaz še vedno mislim da na karavana pašeta najbolj črna z črnimi feltnami in bela z črnimi oz belimi feltnami

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
ma ne ubistvu je tud matt črna pa zlate feltne kul samo sori tele so čist narobne....sori...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.049
5.655
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Jst sm najprej na zeleno pomislil. Odtenek...hmm...ta BMW zelena s spodnje fotke mi ni najbolj všeč, ker preveč vleče v modro...

Bolj primerna (ali pa všečna) se mi zdi takšna zelena:

Druga barva, na katero sem pomislil pa je srebrna oz. siva (metalic)...

Bi pa jaz šel na čim bolj naked videz v kombinaciji s kakšnimi detajli s folijo (mogoče).

Opcije sta 2....al si Jager....al pa musliman
tongue-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
39
Govora o sami barvi avta? Hm, bela, zelena (m3 gt) in rdeča (imola verzija) in to je to, da avto še vedno zgleda nekako civilno, da ne izstopa.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.775
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
ma ne ubistvu je tud matt črna pa zlate feltne kul samo sori tele so čist narobne....sori...

Ne vem zakaj sorry, gre pač za mnenje - tebi se pač zdijo čist narobne, meni so pa super v primerjavi z OEM izgledom. Pa upoštevati je treba dejstvo, da sem hotel točno te feltne
smile-1.gif
(take, za katere ti praviš, da bi jim zlata pa pasala, pridejo na kak drug avto)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.775
113
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Govora o sami barvi avta? Hm, bela, zelena (m3 gt) in rdeča (imola verzija) in to je to, da avto še vedno zgleda nekako civilno, da ne izstopa.

Bele je preveč na cesti, zelena in rdeča (v omenjeni verziji) se mi pa ne dopadeta kaj preveč za to obliko avta, proti tem trem mi mat črna zmaga čist. Še kakšna ideja?
smile-1.gif

V končni fazi bom avto tako ali tako prebarval v takšno barvo, da bo meni všeč in ni nujno, da je tudi ostalim, enako kot pri feltnah, ki se Gobi res ne dopadejo, dolmivis
tongue-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.775
113
Bl k črna?
grin1.gif
Res sta mi ti dve mat barvi dokaj zanimivi...

mistique

Guru
16. jun 2009
13.753
1.548
113
Emona / Carnium
Najprej se moraš odpret predlogom. Jih moraš pričakati z objemom...pozitiva. Moraš biti odprtega uma in srca. Sprosti se uglavnem. Stopi čez planke.
evil.gif

Jaz mislim, da bo mat črn karavan hud k ps. Ampak, ne tvoj
smile-1.gif
Mislm...ker je tvoj avto civilni oz. daily car, ga ne moreš napimpat tri mač, ker...že sam model avta je tak, da bo pretenciozno, da ga v neko mat tlačiš (to je bolj za kake iks šestke in honde sivik pa to). Zato jaz mat črne ne bi izbrao, ker meæken po£ kako bi ti rekao a veš kaj mis£am...
Jaz sem pri predlogih upošteval barvo platišč (s katero si nam dal kar težko nalogo) in pa dejstvo, da avto ne sme pretirano izstopati. Če bi upošteval samo barvo platišč, bi morda predlagal tudi vojaško zeleno (matte), kot spodaj, čeprav je ta audi totalno dolgočasnega videza...

Nikakor pa ne bi izbral bele (vsi beli avti mi zgledajo, kot nekakšna Lada ali kia
evil.gif
). Rdeča...kaj pa vem...bi moral narediti kak fotošop za boljšo predstavo...raje nekakšno bronasto-rjavo...kot je spodnji bmx:

Kamele0N

23. jul 2008
42.049
5.655
113
Ma za te feltne (men osebno) ni avta da bi lepo izpadla skupaj....

Mogoce karkol od VAG gruppe...
evil.gif

Al pa v 90's so mel take bele podobne feltne P205 GTi

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.775
113
@Mistični: sem popolnoma odprt za predloge ampak to še ne omeni, da bom avto prebarval na barvo, ki mi je bila predlagana in se mi ne dopade
tongue-1.gif

Aja tista zelena na audiju mi je pa presvetla, če bi že šlo na zeleno bi morala biti bolj temnozeleno kot ta na fotografiji
smile-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.049
5.655
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
@Mistični: sem popolnoma odprt za predloge ampak to še ne omeni, da bom avto prebarval na barvo, ki mi je bila predlagana in se mi ne dopade
tongue-1.gif

Aja tista zelena na audiju mi je pa presvetla, če bi že šlo na zeleno bi morala biti bolj temnozeleno kot ta na fotografiji
smile-1.gif

TiTuLa
cheer.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

kaj pa kaka kombinacija v candy barvi? ali barva v "ogledalo" efektu? jaz sem imel na enem srebrno/sivo (na soncu oz mocni svetlobi) zvecer se je pa barva "spremenila" v svetlo rjavo/bronasto. drugi je pa bil "ogledalo" efekt v beli/crni barvi (ko je bil ociscen/zglancan si se lahko "obril" zraven. sranje je edino: cena. cim se zacnes malo "zmisljevati" postanejo izvajalci zlatarji. zdaj gre novi avto v dvobarvno kombinacijo (nekaj novega bi rad sprobal).