Predlogi za barvo platišč

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.775
113
Torej - ponovno se obračam na cvet slovenskega internetnega intelekta, torej na vas, dragi Alterjevci
cool-1.gif

Enivej, to je to:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Dvobarvnih je veliko, da je del felne grafitne barve, celih grafitnih pa se ne spomnim, da bi jih videl. Vsaj ne izven kakih tuning showov.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.775
113
Candy red mi je tudi zelo všečna barva samo to bo pa prišlo v poštev na kakšnem drugem avtu, ki bo malce bolj "divji"
wink-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Kaj je to za en model feltn?

Sicer je res da imaš rob, sam črne oz graphite so vsaj men pretemne za črn avto. Rabiš nekaj da razbije oz da mal izstopa. Zdej so itak moderne odf barve feltn
grin1.gif

Vsaj Bronze , gunmetal itd. Čeprav tut te barve so pr vsakmu poizvajalcu svoje
grin1.gif
Moje Rota Gunmetal čist na rjavo vlečejo.

Kake Electric blue
aplauz.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.655
113
Dvobarvne my ass...vse ki so so croman rob in crno ostalo to pa ni dvobarvna
bonk.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.775
113
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Kaj je to za en model feltn?

Sicer je res da imaš rob, sam črne oz graphite so vsaj men pretemne za črn avto. Rabiš nekaj da razbije oz da mal izstopa. Zdej so itak moderne odf barve feltn
grin1.gif

Kaj je to zaen model sploh nebi vedel, so pa to oem BMW 16col feltne, ki so bile že serijsko na E46kah v velikosti 15 (pre-FL) in 16colah (facelift model), za njih pa sem se odločil zato, ker spadajo med izjemno močna platišča, kar mi zelo prav pride glede na to, da naredim veliko km po teh naših luknjastih cestah. Kar se pa barve tiče se pa strinjam, da se rabi nekaj, da izstopa ven, samo spoliran lip in črna sredica bi bila kul, če bi imel vsaj 17 ali 18col feltne, pri 16kah je pa to bolj tako tako, ni ne tič ne miš. Odf00kane barve felten so pa zdej res bolj "in" ampak kaj takšnega se bo dalo tudi na kakšen bolj odf00kan avto kot pa e46 karavanđijo
wink-1.gif

Zaenkrat sem še vedno 90% odločen za zlato sredico s spoliranim robom....Nekako v temu stilu samo da pač nimam platišč s špicami ampak so bolj polne:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Črne z rdečim robom bi mogle bit :D

Pa še enkrat ti rečem. Niso prave feltne za zalto barvo :D

I

Izbrisan uporabnik 3287

zlate so cista klasika. v dojclandu je sedaj najbolj in zelena in (pazi to) roza. in sicer v milion odtenkih

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.775
113
Roza je res full popularna zadnje čase...ne samo v Nemčiji, tudi nasploh drugje kot opažam na vsake toliko ja. Svašta a ne
grin1.gif

@Bitch - črne z rdečim robom na splošno sploh ni slab predlog ampak, če točno te feltne na črno pobarvam, bo delovalo kot da so navadne železne
uf-1.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.243
4.801
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Roza je res full popularna zadnje čase...ne samo v Nemčiji, tudi nasploh drugje kot opažam na vsake toliko ja. Svašta a ne
grin1.gif

@Bitch - črne z rdečim robom na splošno sploh ni slab predlog ampak, če točno te feltne na črno pobarvam, bo delovalo kot da so navadne železne
uf-1.gif

roza, roza, roza, roza, roza, roza

Conchita_Wurst.jpg

se Kurčita bi se rada zraven vsedla
cheer.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.655
113
@Matey...na karkol bos te feltne prebarval bodo zgledale kot prebarvane jeklene feltne...in nic vec
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.775
113
Se ne strinjam - pri svetlejših barvah je razlika veliiiko bolj očitna kot pri temnih, saj če so svetlejše, se zaradi debeline materiala ter oblike lukenj bolj jasno vidi, da ne gre za železne pa da spoliranega roba sploh ne omenjam
smile-1.gif