Predlog - Zaklep Foruma

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
6
38
predlagam moderatorjem da za obdobje vsaj 6 mesecev zaklenejo forum PARLAMENT in brišejo vsak poizkus objave v čveku ali spamu.
Mam že poln hurac teh neumnih političnih kao debat...dejmo se kej resnega pogovarjat!
nahrung002.gif

no-politics.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Očitno so pritiski iz Doba veliki, bi nam radi forum zaprli.

Ja kaj se pa naj tam drugega pogovarjamo kot o politiki
sprasujem se.gif

Moderacija naj tega ne dopusti

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.124
16.350
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Očitno so pritiski iz Doba veliki, bi nam radi forum zaprli.

O M G, še za tale topic je po Snecerjevo kriv Janša, pa to ne morš verjet
hysterical-1.gif

A si kdaj pomislil na kakšna pretiravanja v podforumu politika kot vzrok za ta topic, zaradi katerih sem tudi sam odpru temo v politiki o Janši, ki ste mi jo prav nemarno pospamali, za razliko od vaših ostalih nebuloz?
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Pretiravajo vsi, no sodišče pa na koncu odloči.
Pač naj ne berejo parlamenta

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.480
449
83
Slaba ideja, Parlament služi tudi kot honeypot za preveč zagrete forumaše, s tem ohranjamo ostale dele alterja vsaj deloma varne pred njihovimi nebulozami.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.141
316
83
se strinjam. Oziroma, da bi bili posti iz parlamenta na prvi strani (rubrika zadnji hip in maš, da preveriš) prikazani vsaj z drugo barvo oziroma možnost nastavitve da se ne prikazuje.

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
se strinjam,z forumom politika,alter izgublja na kvaliteti in to na veliko,najhujše je pa to da se zadnje čase še moderatroji spuščajo na nivo pacientkov ki branijo svoje idole na vse mogoče načine,še moderatroji so razpeti med levo in desno
bonk.gif

13. jul 2011
2.677
626
113
res so stvari (zaradi nekaj modelov in tudi slabega moderiranja) povsem auasglajzale
sicer me ne moti, če se levo-desno prepucavanje dogaja v podforumu parlament, da pa se odpira teme v zvezi s politiko drugod (največkrat v čveku) pa ni ravno na mestu. Tudi vejo "gotovi ste" bi morali preseliti pod okrilje parlamenta.