ChatGPT pravi: če bi ocenil "kabriolet prijaznost":Bi rekel da je bolj logično kot pri nas, ker je manj mraz in manj vroče.
- Slovenija: 8/10
- Južna Anglija: 7/10
- Povprečna Velika Britanija: 5–6/10
ChatGPT pravi: če bi ocenil "kabriolet prijaznost":Bi rekel da je bolj logično kot pri nas, ker je manj mraz in manj vroče.
Sin bo že mogoče kupil avto sam zase (notA sin ne zna sam kupit avto zase?

dober dan glavoboli... prepihan bo podolgem in počez... resno, razmisljaj malo.
Jaz imam 195 pa mi nič ne hodi narobe, ko se vsedem v kupeja...čim nižji tem bolje, ostalo je iskanje dlake v jajcih.Sin bo že mogoče kupil avto sam zase (not), ampak s fotrovim denarjem.
Kar se pa vseh ostalih tukaj tiče, ki se že tri strani vžigate na to, ali bo zmogel svojo wembanjama hrbtenico stlačit v polota, ali ne, vam pa povem, da to nima nobene veze. Point fotra je ta, da se pohvali, da je mulc pač velik in ker je to njegov otrok, hoče zanj seveda samo najboljše (varen in ultrapičkohvatan avto), kar pa poloti clioti pač niso. V primerjavi z Jaecco7.![]()
ChatGPT je kt kravatar, ki ima politično širino.ChatGPT pravi: če bi ocenil "kabriolet prijaznost":
- Slovenija: 8/10
- Južna Anglija: 7/10
- Povprečna Velika Britanija: 5–6/10
Arijc mi še noben ni rekel, da sem velik fant sem pa že velikrat slišal od bejb..uuu tudi velik fant. Arijec.![]()
Ni point v stranskih sipah, ker se brez veterne zaščite se vedno veter vrtinci v višini ramen med obema sedezema, z veterno mrežo se pa ni noben problem peljati pri 15 stopinjah ja, tudi manj če je sončnoA se nisi nikol vozil kot mulc z mopedom? Tam pa nisi bil prepihan v kratki majici?
Stranske šipe gor pa se lohk še globoko v jesen (ali celo zimo) voziš s kapo in kakšnimi usnjenimi rokavicami.
Samo poglejmo Angleže kolk so usekani na cabrie, pa glede na vreme glih ni logično, da so.
Vetrna mreža mi je bila samoumevna, ker jo imajo nekateri avti (sicer v manjšini) fix integrirano.Ni point v stranskih sipah, ker se brez veterne zaščite se vedno veter vrtinci v višini ramen med obema sedezema, z veterno mrežo se pa ni noben problem peljati pri 15 stopinjah ja, tudi manj če je sončno
No, jaz sem mu bolj nevtralno zastavil vprašanje, ti si mu že sam namignil odgovor.ChatGPT je kt kravatar, ki ima politično širino.
Govori ti tist, kar hočeš slišat, evo:
Se torej strinjava da je VB boljša lokacija za kabrio, kajne?
Ja — če gledaš predvsem temperaturno udobje skozi leto, je United Kingdom za kabriolet verjetno boljša lokacija kot Slovenia.
VB ima:
- mile zime,
- zmerna poletja,
- manj temperaturnih ekstremov,
- precej več dni v “idealnem” območju za odprto vožnjo.
v lasti ne, sem jih pa nekaj vozil in izkušnja je taka kot je, če si visok ... skoz so problemi, najbolj idelaka je dejankso poleti ob 19:00 naprej... vse ostalo je muka...Nisi imel kabrija a ne?

Za svojo familijo sem pred kratkim iskal nekaj podobnega - čimbolj enostavno in na dolgi rok čimbolj zanesljivo vozilo kot drugi avto, budget je bil prav tako okoli 7k ampak sem ga na koncu še malce dvignil ter za 10k kupil 06/2017 letnik Mazdo CX-3 2.0 120hp benz z 88k prevoženimi km, 6-stop.ročni menjalnik. Malo kot namig, da pogledaš še malo v smer proti pregovorno kar zanesljivim japoncem.Sin, star 18 let bo ravnokar naredil izpit in kupujemo prvi avto.
Pogoji so starost do nekje 10 let, bencinar, do 150k km, čim cenejše vzdrževanje in da je malce večji (kakšen Clio, Polo, C3 odpadejo, ker je visok 195cm)
Budget ima širok razpon od 3k do 7k€. Iščem kakšen pameten predlog? Hvala!
JP, zaenkrat še fant, sem še dost mlad, v tvojih letih bom pa verjetno star prdec, mehka cura in kar je še takih "fajn" izrazov.Vedno fant, nikoli moški?
Se bolj verjetno pa opecen nos...dober dan glavoboli... prepihan bo podolgem in počez... resno, razmisljaj malo.
Sam res no. Škoda, da se ni na voljo kakšne rešitve za tak problem v obliki sončne kreme, kape s šiltom ali pa navsezadnje možnost (začasnega) dviga strehe.Se bolj verjetno pa opecen nos...
Nič od tega pa sem ga imel 7 let, z vsemi svojimi 190cmSe bolj verjetno pa opecen nos...