Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kefirju ne manjka nič, če ga dela doma. Zelju enako nič, če ga dela doma. Lekarna pa zato, ker dobiš hitro in elegantno dovolj žverc.
(se ti zdi, da bi možakar glede na jedilnik ki ga je predstavil pil kefir in jedel zelje nredno, +/- vsak dan?)
S temi Linex&Co. si zjebeš sistem, da sploh ne morš več brez... raje prehrano spremenit, kavo vstran, jabolko vsak dan, jest takrat ko si lačen in ne na silo, kaki jogurt tu pa tam...itd.
Običajen obrok zelja me že požene. To ne velja za surovega, temveč za kuhanega, pečenega ali drugače predelanega. Sicer ga pa imam zelo rad, vendar ga iz varnosti jem samo takrat, ko vem, da je v bližini WC. Nisem pa pri tem neka izjema, poznam kar nekaj ljudi, ki se jim dogaja isto.
Da bi pa tako zdrava hrana nekoga "pognala" pa kaj drugega, kot alergija skoraj ne more biti, kar pa je sila redko, saj ni to ravno "vsakdanja" alergija. Oz...verjetno je alergija na kakšne konzervanse.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.