Prebava

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Ker vem, da ste tuki gor stručkoti za raznorazne zadeve, bom na tole gotovo dobil odgovor. Danes ponoči sem imel že drugič isti sindrom. Sredi noči sem moral dvakrat na hito srat. Se zicnem na wc, sem gor sedu celo večnost, prvo je šlo bolj počasi in z muko potem pa se mi je iz riti ulil gejzir. Čez ene 10 minut pa sem ponovil isto vajo. Tole res dobr spuca čeve, ampak taka praksa ni nekaj kar bi mi blo všeč. Ker sem malo delal včeraj zvečer, sem zvečer prvo konzumiral enega Laškega, potem sem šel pa večerjat suho salamo, slanino, kisle kumarice, polnozrnat kruh s semeni, prekajeno svinjsko meso in pa voda z okusom. Iz izkušenj vem, da taka večerja pri meni ni problem, sam pir pa tudi ne. Zakaj hudiča imam pa po tej kombinaciji prebavne probleme?

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Vrtoglavic ni, stresa pa tud ne, razen, če je to sprehod za kosilnico in premetavanje sena.

Pregrel sem se pa res malo. Pri kosilnici in premetavanju sena kar mal zašvicaš.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Mrzel pir hitro useka na čreva. Nič hudega, tak klistir od časa do časa samo koristi.
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
36.891
10.461
113
A drugače pa je vedno vse OK s prebavo? Potem je res bil verjetno pir kriv.

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.065
123
63
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Pa sej ne pijem pira iz hladilnika. Pir imam v kleti, kjer je temperatura ene 5 stopinj če ne več.

Poskusi iz hladilnika, bo morda bolj toplo
grin1.gif

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.139
355
83
Pa je to bila samo enkratna epizoda ali te še matra? Če te še matra je ene par prijemov kako pomagat ...

Ker če je bila enkratna epizoda ti je đabe sprašvat kaj je bilo narobe (sploh če običajno ob taki kombinaciji nisi imel težav). Več uspeha bi imel če pokličeš vedeževalce kot pričakovat odgovor tu
grims-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Pri toliko nesnage bo zelo težko ugotoviti, kaj je krivo, ampak očitno nekaj ne paše telesu, in se pač po naravni poti reši tega. Očitno je tudi težava že v črevesju, ker drugače bi skozi prvo luknjo šlo ven
wink-1.gif

Mogoče si pač s leti postal občutljiv na nekaj, na kar do zdaj nisi bil.

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.139
355
83
Tole sicer mišljeno kot zajebanca, vem, ampak jaz bi tudi stavil na vodo z okusom.

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.139
355
83
Potem ti na dneve ko imaš težave škodi nekja tretejčetrtega in ne kombinacija večerje. Kot sem rekel, klicat Maručo. Lahko pa si pomagaš preventivno s probiotiki. Pa s tem ne mislim aktivio. Torej, oglasi se lekarni ali pa kakšni trgovini s prehranskimi dodatki in vzami kapsule s čimvečjim številom aktivnih malih žverc. Boljše so tiste, ki vsebujejo več vrst, ne samo eno.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
ja kolko ga te poješ
smile-1.gif

oba bi naj bila naravni probiotik. ima pa zelje še vlaknine, tak da če bi ga res ogromno ruknil je možno da bi te pognalo ja.

kefir pa zakon, če je tapravi
wink-1.gif