Citat:
Uporabnik matt007 pravi:
Hvala za odgovore. Kaj pa če je eden od razlogov za dvom razdalja? Živiva daleč narazen in oba brez lastnega prevoza. Kakšne so možnosti za vezo če se vidiš 1x na teden? Več namreč ne bi šlo.
A drugače se pa nikol ne videvata, recimo da oba delata/študirata v istem kraju al pa kej podobnega? Zdej tkole, poznam punco iz Lj, tipa ma iz Mb-ja pa furata vezo že skoraj tri leta. Sicer je res, da imata lasten prevoz ampak vseeno, oba sta zaposlena pa to...
Pa sej, kaj pa če se recimo zmenita da pride recimo enkrat ona k tebi za čez vikend, pa drugi vikend ti k njej? Recimo da prideš že v petek popoldne in si do nedelje pozno popoldne pri njej. To ne bi šlo? Vem da ni isto kot če se vidš 3x na teden tkole, ampak... se mi zdi, da tko še prej ugotoviš a si za skup al ne.
Sicer pa, glede prevoza, izpite najbrž mata oba al se motim morda.. Bojo že kdaj starši posodl avto menda? Starši so itak najbolj razumljiva bitja pod soncem, ko majo otroci partnerje (vsaj pri men je tko
Glej, sem tudi sama imela pred kratkim nekoga, ki mi je rekel, da je tudi med drugim razdalja tista...No veš kaj? Nisem mu verjela. Vse se da, če se hoče in če je interes z obeh strani, bi bila razdalja lahko še najmanjši problem.