no se nekaj od mene, ki trenutno nimam nobene vere v pravo ljubezen...
sm mislila da sem nasla pravo ljubezen in dejansko sem bila srecna: dokler nisem zvedla da ima dvojno zivljenje.
napr. da je kadil, ob meni pa bil zagrizen antikadilec, da je polozil vsako ki je prisla mim, jim obljubljal....
enostavno ne vem vec. zivis s clovekom 3leta, najboljsa prijatelja sta 5 let, vse pocneta skupaj, se pogovarjata, spolnost stima,... potem pa taki soki! ne vem kako je mozno, da ti lahko en clovek toliko let prikriva stvari, ti laze,..
in kar naenkrat je tvoj "the one" nekdo, ki ga sploh ne poznas!! a ni to zanimivo? delis vse, zaupas mu vse svoje skrite misli, nekomu ki je zmozen leta fejkat zvestega, ljubecega fanta. in ob razkritju se spremeni v posat, ki te kljub temu da si na tleh, se mal bolj "zatolce" s takimi kot: sej sem teb uslugo delal, ko sem vadil z drugimi (sex namrec)!!
torej kaj je prava ljubezen? ne vem! je ne najdem! samo upam, da bom nekoc spoznala tipa ki bo imel razcisceno: vredu veza= spostovanje, zaupanje, zvestoba, smeh,...
sm verjetno po vsem tem kaj se mi je zgodilo, tud jaz nisem vec idealna... malenkost prevec previdna, malenkost prevec zakompleksana in malenkost prevec nepotrpezljiva
mislim, da se pa vsi zavedamo da idealnih vez ni... sm skoda, da imamo vsi tam okol 30ga tolk odvecne prtljage s sabo...