Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Mulcu sem kupil Mi watch lite, ki je sicer super urca z dolgoživo baterijo, ampak ima plastični zaslon. Sedaj pa je mulc pridobil kar dosti prask gor, pa me zanima, kako jih naj spoliram, da se jih rešim? Zobna pasta ne pomaga
Sem kupil na Aliju zaščitno steklo za mojo uro in ga takoj vrgel dol, ker zadeva ni bila za nikamor. Steklo v original stanju in brez prask.
Še na popolnoma ravno ploskev zna slabo prijeti, ko boš pa ti brusil, itd. bo ploskev neravna in ni šans, da ne bo na nižjih delih odstopalo od zaslona in boš imel noter ''zrak''.
Mulcu sem kupil Mi watch lite, ki je sicer super urca z dolgoživo baterijo, ampak ima plastični zaslon. Sedaj pa je mulc pridobil kar dosti prask gor, pa me zanima, kako jih naj spoliram, da se jih rešim? Zobna pasta ne pomaga
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.