Pranje črnega avta

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
ker jelenja koža ne pije vode in jo zgolj in samo poriva okej..

ojoj kere bedarije
bonk.gif

me res zanima katero 'jelenovo' krpo si imel ti v roki

Pač ne ve, da lahko jelenjo kožo tudi ožemeš.

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Prinesi jelenjo kožo..jaz pa pridem z mikro krpico...pa bova vsak polovičko avta na suho zbrisala..velja?

Jaka muda je jelenja koža, ja...sigurno sem imel umetni nadomestek v roki in se mi sanja ne kaj govorim...

(vsaj sem 10 let brisal avto z jelenjo kožo....tako da ti lahko povem da je mirko krpica neprimerno boljša, temeljitejša in preprostejša za uporabljat....zdaj pa kakor je komu ljubše..vsak naj uporablja kar želi).

In ja....fuuul je pila vodo!
grin1.gif

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.134
197
63
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Prinesi jelenjo kožo..jaz pa pridem z mikro krpico...pa bova vsak polovičko avta na suho zbrisala..velja?

Jaka muda je jelenja koža, ja...sigurno sem imel umetni nadomestek v roki in se mi sanja ne kaj govorim...

(vsaj sem 10 let brisal avto z jelenjo kožo....tako da ti lahko povem da je mirko krpica neprimerno boljša, temeljitejša in preprostejša za uporabljat....zdaj pa kakor je komu ljubše..vsak naj uporablja kar želi).

In ja....fuuul je pila vodo!
grin1.gif

a ga na koncu še sfenaš da je res čisto suh??
aplauz.gif

Srandi

Pripravnik
16. feb 2011
338
0
16

Citat:
Uporabnik vincent pravi:

Amen!!!

Tudi sam sem svoje avtomobile (btw. vseh 5 komadov do sedaj je bilo črnih) 10+ let brisal z jelenjo kožo..... in sem mislil, da bolje ne gre...dokler nisem dobil v roke mikro krpe. Vam povem po resnici, da sem zelo picajzelj glede čistosti avtomobila in ga vedno sčistim v nulo na max. 2 tedna. Dokler sem brisal z jelenjo, sem posamezen predel brisal tudi po 3-4 krat, da je bil popolnoma suh oz. brez zasušenih kapljic. Sedaj z mikro krpo samo 1 krat (max 2 krat) in je v nulo suho. Tako da vsak, ki verjame izključno v jelenjo kožo ... svetujem da poskusi z mikro krpo in garantiram, da ne bo razočaran.

Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Komplicirate malo preveč za moje pojme. Če bi se toliko posvetili partnericam kot se avtomobilom bi bilo super na tem svetu. Čist avto je OK, da pa gledaš na vsako mikro praskico pa je brez veze, ker vse itak ne moreš preprečit. Če ste tak občutljivi za svoje jeklene konjičke je itak najboljše, da jih imate v spalnici ali pa v dnevni sobi in jih uporabljate samo ko je super sončno vreme.

Avto je zato, ker služi lastniku in ne zato, da lastnik služi avtomobilu. Glede čiščenja in uporabe je najboljše imeti en vsaj 10 let star avto za enih 2500€ pa te boli k... za vsako mikro prasko in skrb za bleščeči sijaj, pa za stanje vremena ob uporabi avta in tako naprej.

Hhehheeh tudi sam sem se dolgo ukvarjal s tem, kdo komu služi - avto meni ali jaz avtu
redface-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Fala na pomoči
cheer.gif

no Stoner zdaj imaš.... !

(Hahaha....Hec!
nahrung002.gif
...a vseeno...vsakemu priporčam, da reskira 3 EUR in nabavi mikro krpico, tudi če bo nezadovoljen jo lahko da ženi/babnici/mami da bo z njo brisala prah...)

Prav takle material/vozrec se super obnese..a kot rečeno..imajo jih v vsaki večji živilski trgovini..so zih cenejše:

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Dobro, nekako smo na teh treh straneh zdoktorirali o uspešnem brisanju-feniranju
hysterical-1.gif
in avto je lep in čist. Samo lepega brez lis vidi le lastnik. Ker ,ko se s černim avtom zapeleš po cesti, se koj dvigne prah ,se pripopa najnj in lep videz je šel v maloro.

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Dej no
grin1.gif

Ravno to opozarjam....lahko kupiš tako kot si ti pokazal za (koliko?) 15 EUR lahko pa skočiš v lokalno štacuno po enako za 3 EUR. aja...robovi bojo prešiti v isti barvi kot je sam material
evil.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.496
5.790
113
še enkrat poglej mere in potem primi obe krpi v roko. ena je 30x30 ena je 60x90. in tista 60x90 je ene 2-3 bolj debela od te tamale.
torej kaj bolje pije vodo? mam malih krp tone doma in nimajo šans pri brisanju avta. pa že drugače so te iz kika in podobne neprimerljive z namenskimi za avte. So tiste dosti bolj mehke in goste. Ne govorim da so neuporabne, ampak z namenskimi je dosti lažje brisat vosek ipd.

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
Price-performance vzemi modro za 11€. Drugace pa v KIKu, kot so ze rekli, vzami komplet 5 krpic za 2.79€.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Sej. Poznam tipa,ki je noro bolan na avto. Avto pred familijo. Svojmu otroku ni pustil v avtu nič jest. Da se ne bi kaj nadrodilo po sedežih.
stupid-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
počak da jih boš imel...

boš pol govoru.

Pr nas je tako na zadnjih sedežih da se same od sebe porajajo nove življenjske oblike in koj zahtevajo volilno pravico (zato nam je vlada v ku...., eto
hysterical-1.gif
)

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.853
2.147
113
Citat:
Uporabnik vincent pravi:Pr nas je tako na zadnjih sedežih da se same od sebe porajajo nove življenjske oblike in koj zahtevajo volilno pravico

Si bil spočet v avtu?

sad

Guru
24. avg 2007
21.191
9.821
113
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Sej. Poznam tipa,ki je noro bolan na avto. Avto pred familijo. Svojmu otroku ni pustil v avtu nič jest. Da se ne bi kaj nadrodilo po sedežih.
stupid-1.gif
Evo, zdej vem zakaj sta ta mala dva čudna, ker ne jesta v avtu.
grin1.gif

Jeb.at ga, res se mi ne da pucat avta po vsakem prevozu malih dveh. Poje se prej ali se pa ustavi in v miru poje kot človek, ne pa mleje med vožnjo.

Skander

Pripravnik
14. mar 2011
240
1
18
Nad garažo
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
stupid-1.gif
Evo, zdej vem zakaj sta ta mala dva čudna, ker ne jesta v avtu.
grin1.gif

Jeb.at ga, res se mi ne da pucat avta po vsakem prevozu malih dveh. Poje se prej ali se pa ustavi in v miru poje kot človek, ne pa mleje med vožnjo.

To je ful pomembno, da otroc ne jedo v črnem avtu!
bonk.gif