Pralni stroj

sandichamp

Pripravnik
10. avg 2007
478
15
18
Meni je serviser rekel da Bosch dela za Gorenje pomivalne stroje, Gorenje pa za Bosch pralne stroje. Tako je je isti šmoren kaj kupiš. Miele indukcijska plošča nam je pa crkrnila po 13 mesecih. Po vezah so nam potem dali novo, ker je imela samo 12 mesecev garancije. Tako da po mojem je vse bolj loterija. Lahko ti Miele crkne po 1 letu ali pa ti neka noname znamka drži 10 let.

LP Sandi

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
OK.
Pustimo zdaj debate, če avtor teme pač ne želi gorenja, ga ne želi. Kul. Kaj naj kupi za 600 evrov? Kaj hudega težko, lahko pa Matrix iz Špara zaradi mene. In to skoraj dva za isto ceno. Meni osebno je važno da ima dobro centrifugi, kar pomeni vsaj 1100 obratov, ker naprej je že mala razlika. Ne rabim elektronike in oh in sploh zadev, ker podobno kot pri pomivalnem stroju sam najbolje vem, kako umazano perilo sem dal prat. Lahko je umazano ali "umazano". Eno je npr "šmer", drugo pa prah, ker sem fleksal betonske bloke. Eno je za oprat, drugo bolj za sprat. Torej, vsak bi moral vedeti kaj rabi in bi glede na to lahko izbral primerni stroj.