digg
Zahtevaj,naj ti dajo dobropis,in si pejt po nov stroj.Tak stroj,je imel tudi moj žlahtnik.V roku meseca dni,so menjali od:elektroniko 2x,črpalko,elektro ventil,pol je naenkrat začel puščat vodo,nazadnje ko si se ga dotakni,je bil poln štroma.Da te orng streslo...
Ko je pršu serviser,mu je sam reku, da večjega sranja niste mogli kupit.In mu je sam predlagala,da naj zahteva dobropis in si gre po niv stroj.Prvoso se zgovarjali,na vse možne načine,in mu ponudili nov stroj z zgornjim polnjenjem..Je reku ni šans...dobropis al pa vas dam na Pop tv...In ko so vidli,da je vztrajen,so mu dal dobropis in tega odpeljali...Imel je znamko Whirpool...
Še to mu je rek serviser.Znamke kot so.Hoover,Candy,Indesit,Whirpool...sam bejži od tega...
Ko je frendica,kupovala tega z zgornjim polnjenjem,sem ji predlagal tega,k sem ti že dal link.Z njim zelo zadovoljna.Zelo ti je,miren ne skače po kopalnici itd...Ga ima tud v kopalnici v kotu,ker nima veliko prostora,in je skoz tam na svojem mestu...Takrat je dala za njega 1100 eur...zdej mu je cena padla...
Evo tale:
http://www.ideo.si/pralni_stroji_polnjenje_zgoraj/pralni_stroj_z_zgornjim_polnjenjem_L86560TLE1_AEG
Sem se tudi sam,prepričal kako deluje.Sm bil ravno enkrat na obisku ko je laufal...