Praktično vsi android telefoni goljufajo pri bench

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
kaj ti si kaj cudnega jedel danes da take stiskas? to kar si nastel zna vsak smartfon ze par let. Prednost androida tukaj je da pakungo lahko izbiras, pri ogrizku pa dobis tako kot so ti oni dolocli.
In ja, android tablica nadomesti laptop v visokem odstotku, ipad samo za srfanje na hjazlu in fb in mail mogoce

glih vceraj sem se prisilno moral ubadat z ipadom. po superiornen ios7 updajte, sem moral nazaj nastavit mail acc, ker jih je vse pobrisalo in in popravit jezik appstora, ker ga je oh in ah nezmotljiv apple nastavil na svedscino. Take gluposti se mi na crap androidu se v sanjah niso zgodile. Od vedno delujoce japke to nekak nebi pricakval. in btw, fuj kak je ta rejverski stil nagravzn

Nazadnje urejeno:

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Citat:
Uporabnik mckmck pravi:
Ma IOS so največja preplačana jajca. Tisti kateri ga kupijo, pa ne vem kaj morejo imeti v glavi oziroma, tisti kateri ga kupijo imajo preveč v denarnici kot kaže!!

Še sreča, da si argumentiral svojo izjavo, če ne bi še kdo mislil, da samo trolaš po forumu.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik mckmck pravi:
Ma IOS so največja preplačana jajca. Tisti kateri ga kupijo, pa ne vem kaj morejo imeti v glavi oziroma, tisti kateri ga kupijo imajo preveč v denarnici kot kaže!!

Android je pa za čudake, ki si voskajo svoj korenček ob pogledu na grafe raznih benchmarkov.

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
KSZ
Ja, pri androidu dobiš različne pakunge, ampak v vsaki nekaj manjka ali pa dela na pol. Zanimivo, da se vsi problemi pojavijo ravno pri nekomu, ki tako pljuva po Applu. Ker pri zadnjih 8 iOS napravah, kjer sem bil prisoten pri nadgradnji, ni bilo čisto nič narobe, upgrade pa je šel preko WiFi. Pa stalno je debata o zaprtosti in tako naprej. Kar se mene tiče, mi je ravno vseeno, ali moram film na napravo dajati preko iTunes, ali pa kopiram preko raziskovalca. Da bi brskal po napravi, me ne zanima, niti ni potrebe po tem. Aplikacij (vsaj uporabnih) pa je itak več za iOS kot za Android... Res pa je, če moraš pa vsak program "ukrasti", da ga lahko uporabljaš, pa je to res težje izvedljivo na iOS kot na Androidu.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@Company

Kaj ti si kaj prespal vmes?
kako ni bilo čisto nič narobe, kaj pa ko so naredili farso z zemljevidi?

Kje si pa to pobral, da je več uporabnih app za iOS?

Vsakemu je nekja drugega uporabno tako, da tukaj ne posplošuj, če bi vsi vse kupovali potem ne bi vsak drugi komaj čakal na nov jailbreak.

Vsake oči imajo svojega malara in vsaka denarnica različno debelino, je pa res, da velika večina kupi ogrizek samo zaradi tega, da lahko reče, da ga ima, kličeš pa lahko tako z apple kot android kot staro reglo.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Že drugi android uporabnik, ki sprašuje drugega, če mu kaj majnka, če kaj ni?!? lol

Farsa z zemljevidi je 1 leto stara zadeva... Preteklik.

Company je čisto lepo napisal realno stanje in huudo redki ste tisti, kateri vam iphone ne omogoča dovolj! Pustimo zaj velikost zaslona, ker je dovolj nerelevantna, glede funkcijskih zmogljivosti telefona.

In ja več appov pomeni v praksi tudi več uporabnih appov. Pol pa je še tu sama kakovost appov, katera pa sigurno v povprečju ne dohaja ios.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Ja res je fascinantno, da na ipadu vedno nekaj jebe lastnike androidov.
smile-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Imaš sedanjik, ko je ljudem slabo in fuč senzor
evil.gif

Z vsako novo verzijo iOS je več napak in slabša zaščita.
Če same naprave ne znajo solidno skupaj naredit, kako lahko imajo potem kakovostne app.

Malo prej je nekdo omenil, da je telefon za klicanje in ne da nadomesti pc ali tablico.

Sam gledam na to, da ima telefon dober fotoaparat, dobro vzdržljivost baterije, da dobro lovi signal, tako mobilni kot GPS, za ostalo mi pa dol visi.

@Numy

Kot sem že prej omenil si eni kupijo jabko, da lahko rečejo, da jo imajo, kako se pa dela z njo ali kako se prenese kak film pa moramo ponavadi rihtat tisti, ki uporabljamo android.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:

Sam gledam na to, da ima telefon dober fotoaparat, dobro vzdržljivost baterije, da dobro lovi signal, tako mobilni kot GPS, za ostalo mi pa dol visi.

Se pravi, da je iPhone idealen telefon za tebe
evil.gif

Pa ne bi spet šli v prenašanje filmov na iphone/ipad, ker itunes še daleč ni edina opcija. Večina popularnih aplikacij podpira prenašanje preko brskalnika, smb, ftp, afs, sftp, ... edino preko windows explorerja ne. In pol je kar na enkrat problem.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Takole ima GoodPlayer. In če tisti ftp naslov vneseš v windows explorer, lahko prenašaš na isti nacin, kot če bi androida priklopil s kablom. Le da gre tu preko wifi. Čeprav je veliko boljša opcija, da kar streamaš preko SMB/CIFS (drugače poznan kot windows share)
1868285-image.jpg

Priponke

• 1868285-image.jpg
    1868285-image.jpg
    31,3 KB · Ogledi: 99

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Kateri android telefon pa imaš ti, da ima toliko večji zoom in boljši fotoaparat?

Glede prenosa filmov in glasbe ki pa so tako "zakomplicirani" je pač tako, da ima Apple politiko normalno urejeno zbirko le teh - glasbo si v iTunsih zorganiziraš do potankosti in vedno najdeš kaj iščeš v najkrajšem možnem času, pa še zgleda ok. Logično je da forsirajo nakup filmov in glasbe preko iTunesa, zaslužek - tako kot pri vseh ostalih firmah. Se mi pa vedno bolj dozdeva da bo Google svoj play store vedno bolj forsiral tudi uporabnikom Androida (tv serije, filmi, glasbo, APPLIKACIJE!).

Vsaki teden bolj opažam, da je vedno več die hard android loverjev, ki svoje trdijo brez kakršnekoli podlage, brez izkušenj, brez pameti. Poleg tega pa jih (vas?) zelo vzburja kaj vse lahko delate z svojim androidom - res je - samo problem je da niti osnovne funkcije ne delajo vedno tako kot bi mogle, kaj šele te advance ki jih kmate vi ekskluzivno, teh pa tako ne uporabljate, pač za navidezno povečanje ding donga. (Pustimo 1% ki res koristiji te funkcije, android je v tem smislu res legenda.)

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
@popotnik
Ne pretiravaj glede farse okoli zemljevidov, glede na to, da offline zemljevidov v Androidu niti ni bilo (pa jih tudi še zmeraj ni). Kar sem jaz zemljevide rabil po Evropi, nisem imel težav. Zgodbice o tem, kam je koga telefon vodil, pa lahko najdeš tudi za Garmina in podobne naprave, samo manj jih je, ker je tudi naprav manj.
Ja, pisal sem o uporabnih aplikacijah, skupno število, ki je na voljo, me ne zanima.Res pa je, da pišem o poslovnih aplikacijah ter ostalih, ki jih rabim za svoj posel. Dokler sem bil na androidih, je zmeraj kaj manjkalo ali slabo delalo ali pa zatajilo, ko ni bilo treba. To se mi z iOS ne dogaja. Pa ne pišem o slabih telefonih, govora je SGS 2 in SGS 3.
Sicer je pa brez veze pisati, android telefoni so itak superiorni
cheer.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Še enkrat, to je TELEFON in ne nadomestek tablice, pc ali predvajalnik muzike.

Muziko ti tudi android sortira po tvojih željah tako da ne vem zakaj bi rabil sedaj neko čudo tehnike, da spravim par muzik za zvonenje na telefon, gledanje filmov na malem ekranu mi niti približno ne pade na pamet, google play pa uporabljam zelo poredko.

Očitno si mislil na apple fane, ko si rekel da jih vzburja kaj vse lahko delajo z napravo.

Velika večina se odloči za Android, ker je cenovno bolj ugoden, ker bi radi imeli gor navigacijo, telefonirali in morda zaigrali kako igro.
Za te, ki jim nalagam kake stvari vem, da imajo android iz tega razloga, če bi pa apple malo znižal cene in ne bi bil tako zaprt, pa verjamem, da bi se tehtnica obrnila v drugo smer.

Praviš da je vedno več " die hard android loverjev ", sam opažam ravno nasprotno, ljudje šparajo za jabko, potem so pa razočarani, ko vidijo da ni ne vem kaj ampak precenjen izdelek.

Telefon je telefon in s tistim za 10€ kličeš oz. se pogovarjaš enako kot s tistim za 1000€.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
@Company

Nihče ne trdi, da je android oh in sploh, vendar tudi apple ni pa ga nekateri poveličujete kot, da je neko čudo tehnike.
Prehitro štancajo telefone in OS zato pa tako apple, kot android in wp ne delajo kot bi morali in iz verzije v verzijo naredijo več napak.

Kam koga navigacija vodi so ponavadi krivi zemljevidi, google maps pa lahko uporabljaš offline, drugače pa tisti, ki uporabljajo navigacijski program na telefonu ponavadi naložijo kaj druga, tisti, ki pa vsakodnevno potrebujejo navigacijo pa kupijo za to namenjeno napravo in ne da bi uporabljali telefon kot nadomestek.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Tu sem te cakal
smile-1.gif
Niti priblizno ni isto ce se pogovarjas preko nokije za 10 eur ali pa s telefonom za 500 eur. Cistost zvoka in jasen zvok v hrupnem okolju. Neprimerljivo!

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Še vedno pa onemu na drugi strani poveš vse kar ti leži na duši
smile-1.gif

Kje so stare Nokie, ko je baterija zdržala po en teden ali več in te ni bilo strah, če ti je padla na tla, pri teh sodobnih pa baterija zelo slabo drži, če pade na tla je pa 70% da je nekaj počilo...

Še najboljše pa je bilo, ko ni bilo mobilnih telefonov, si šel na pir in si jih poslušal samo 1x in to takrat, ko si prišel domov, sedaj ti pa lahko boljša polovica vsakih 5 minut teži, kje hodiš, če pa telefon izklopiš je pa ogenj v strehi
wink-1.gif

Žal je telefon postal nujno zlo in proizvajalci to s pridom izkoriščajo in navijajo cene.

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
@popotnik
Ne vem, kje si razbral, da iPhone v kakršnemkoli pogledu poveličujem. Govorim zase, da je pač to telefon, ki mi ustreza bolj kot ostali telefoni. Pravzaprav ne morem verjeti, da se kdo tako identificira z napravo, da potem pljuva po vseh uporabnikih ostalih telefonov. Pa imam občutek, da so taki večinoma uporabniki androida, vsaj če sodim po tem forumu.
Kar se tiče navigacije, pa sem svojo namensko napravo prodal in kupil navigacijo za telefon, pa me je čisto uspešno vodila po vseh poteh po Evropi, pa tudi drugje. Se pa strinjam, če bi bil šofer, bi verjetno bilo drugače.
Sicer pa, škoda besed. Se umikam iz debate.