Pozornost za dan žena?

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Zbiram ideje za najbolj primeren način izkazovanja pozornosti za dan žena.

Vendar me ne zanima, kaj boste/bi podarili svoji ženi/punci, mami, ... Verjamem, da vsako od njih poznate dovolj dobro, da jim boste podarili nekaj, kar bo njim osebno zelo všeč, mogoče kaj zelo specifičnega, kaj kar ima za njih visoko sentimentalno vrednost...
Mene bolj zanima, kaj bi podarili desetim ženskam, npr. sodelavkam. Bi se potrudili in za vsako posebej poiskali nekaj drugega ali bi vsem dali enako?

Bi to bile rože (kakšne?), čokolada, bi kaj zapeli, zaigrali? Bi stvar raje sami pripravili (če bi imeli čas in znanje) ali bi raje kaj kupili? Kolikšno vsoto ste pripravljeni darovati za to priložnost?

Kaj pa ve dame (tiste "tri", ki obiskujete Alter)? Kaj bi vas razveselilo in česa ne želite prejeti za ta praznik?

Aja, za bolj počasne: http://sl.wikipedia.org/wiki/Dan_žena

roza.gif

Proosim, držite se teme, sicer bomo prehitro znucali "spam" gumbek
wink-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
če se postavim v vlogo, kjer bi moški "nam sodelavkam" podaril nekaj za 8. marec, potem mislim, da je najbolj pametno, da vsem enako, da ne bo kakšne zamere.

Primerna bi bila kakšna rožica (izogni se vrtnice), naj pa bo rezano cvetje in pa kakšna čokoladica (v mislih imam tiste male kot so bajadera, ... ponavadi jih majo pri blagajnah (notri so po trije do štirje komadi).

Če pa bi rad res kaj posebnega, pa lahko še malo premislim
grin1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Nekaj podobnega sem imel tudi jaz v glavi. "Problem" je le v tem, da naš skupni šef puncam vsako leto prinese rezano cvetje. Lani je prvič prinesel celo nekaj drugega kot vrtnice...
Ne vem če je ravno kul, če dobiš dve rojšci. Ali pač? V smislu, važna je pozornost...

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
potem bodi izviren, pojdi v kakšno čokoladnico in se pozanimaj, če ti lahko naredijo čokoladno rožico
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.439
3.826
113
davorinm.wordpress.com
Greš v cvetličarno, daš 25 EUR, pa naj naredi en lep šopek, ki bo nekaj časa stal v vazi. Mogoče mu rečeš, da zbere take rože, da se šopek lepo posuši in ne odpade vse listje.

jabi

Zelenc'
20. feb 2012
29
0
1
zakva bi hodu v cvetličarno, greš na britof, sigurn je kak pogreb al pa obletnca, vzameš svež šopek in voila...

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
če se postavim v vlogo, kjer bi moški "nam sodelavkam" podaril nekaj za 8. marec, potem mislim, da je najbolj pametno, da vsem enako, da ne bo kakšne zamere.

Primerna bi bila kakšna rožica (izogni se vrtnice), naj pa bo rezano cvetje in pa kakšna čokoladica (v mislih imam tiste male kot so bajadera, ... ponavadi jih majo pri blagajnah (notri so po trije do štirje komadi).

Če pa bi rad res kaj posebnega, pa lahko še malo premislim
grin1.gif

467716-post_slo.gif

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.165
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Nekaj podobnega sem imel tudi jaz v glavi. "Problem" je le v tem, da naš skupni šef puncam vsako leto prinese rezano cvetje. Lani je prvič prinesel celo nekaj drugega kot vrtnice...
Ne vem če je ravno kul, če dobiš dve rojšci. Ali pač? V smislu, važna je pozornost...

Idi tisti dan prej v službo, da boš ti prvi dal darilo. Šef naj se pa je....
smile-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik jabi pravi:
zakva bi hodu v cvetličarno, greš na britof, sigurn je kak pogreb al pa obletnca, vzameš svež šopek in voila...

hysterical-1.gif

Če že moraš, potem bi predlagala, da v neko košaro ali krožnik daš raznorazne bombone in čokolade z nekim pripisom pa daš na vidno mesto, da si gospodične in gospe postrežejo ... pa seveda zbereš kakšne mal boljše stvari, da ne boš postavljal neke fru fru bonbone na ogled
grin1.gif

Kar se mene tiče, se mi pa to zdi bolj stvar moškega in ženske, ki sta partnerja. Vsako leto dobim v službi nekaj rožic, amapak mi se to ne zdi potrebno in celo nekako posiljeno ... no, pri takih stvareh imam jst ponavdi čisto drugi pogled od večine, tko da naj te to ne ovira pri načrtih. Všeč mi je, če od svojega fanta dobim kakšno stvar, s strani sodelavcev in frendov pa mi je ljubše, če ne dobim nič, ker se mi to zdi nekako preveč intimno za odnos, kjer spol ni glih pomemben.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Vsako leto dobim v službi nekaj rožic, amapak mi se to ne zdi potrebno in celo nekako posiljeno ...

Tipično fukfehtarjenje, sploh s strani kakih starejših sodelavcev.
evil.gif