Pozor, streljam!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik xaxid pravi:
še okrog "copatka slovenskega" bi ti rad par zadev povedal.

če se ti zdi, oziroma ti je hudo moteče, da slovenska policija/tožilstvo/sodstvo neučinkovito preganja posamezne pripadnike romske skupnosti, ko ti kršijo zakon, naredi nekaj v tej smeri. podaj prijave proti tem, ki ne opravljajo dobro svojega dela, organiziraj protest proti njim (ne proti romom!), organiziraj politično stranko, prebij se v parlament, zasedi ključne pozicije in doseži, da bodo državni organi opravljali svoje delo! poziv k grmadi pač ni rešitev! nenazdanje, kdo je krivec, da se kakšnega "mirkota" ne preganja, čeprav bi se ga moralo, "mirko" ali tisti, ki je opustil svoje dolžno ravnaje (policija/tožilstvo/sodstvo)?

pa ja nisi tak slovenski copatek, da boš zgolj preko foruma stresal gnev na tiste, ki za situacijo niso prav nič krivi, namesto, da bi odločno, kot pravi slovenski dec, zahteval, da država (ne grmada!) opravi svoje?

Ja, samo za "bentit čez rome" rabiš nekaj kalorij in celic v lobanji, za to kar si ti naštel, pa konkretno več. Vsakdo pač prispeva po svojih zmožnostih...

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Na lep način se že od leta 91 ni nič spremenilo na boljše tako, da tvoj copatarski sistem tudi v naslednjih 18 letih ne bo nič pomagal. Problematika z cigani je in bo vedno slabša. Bom te vprašal kako mnenje maš, ko ti bojo trije cigani posilili/oropali/pretepli/žalili,.....tvojo hčerko/sina/ženo

Kot je videti imaš same dobre izkušnje z črnimi-jaz mam samo slabe. Nisem še niti enga cigana videl normalnega. Niti enga še nisem videl, da bi delal, plačeval davke, pomagal starejšim, bolnim, dajal v dobrodelne,...Cigani so paraziti tiste države v kateri živijo-to je v njihovi naravi ampak to ni izgovor-jaz pravim naj se nekdo drugi z njimi jebe.

Pa če bi se ti malo bolj pozanimal od kod cigotom denar bi verjetno tudi drugač razmišljal, premalo maš izkušenj z njimi da bi lahko ti meni govoril.

p.s. to je samo moje mnenje in ne kakršnokoli napeljevanje ali vsiljevanje mnenja.

-Glede copatek slovenski-ti se ciganov bojiš zato pa se jim ne upaš upret.
rolleyes-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.