Citat:
Uporabnik PNG pravi:
Pa ko smo ob radiu čakal na najljubši komad s prštimano kaseto za snemat in si se pol jezil, če je spiker kr neki čvekal v komad...Jst sm že tako borno žepnino v veliki meri zapravla za glasbene revije, pa za radio in video kasete, da smo pol lahko snemal, presnemaval (še s kasete na kaseto)...
Ojoj, na kaj si ti mene zdele spomnila...to sem delal še par let nazaj...
Kadar sem imel popoldne šolo sem celo dopoldne poslušal radio salomon, kjer so sprejemali glasbene želje. Klicaril vsak dan in si zbiral komade, da sem si lahko posnel eno kaseto najljubših komadov. Dostkrat sem pyzdil, ker sem moral prej v šolo ker sem 'zastonj' klical ker sem zamudil komad in ga nisem mogel posnet...
Zaradi tega sem tudi bolj cenil tisto kaseto in sem jo imel samo zase...ni bilo šans, da bi jo komu posodil, ko pa je bilo toliko truda vloženega vanjo
To so bili časi...
Glede mulčkov, ki pa ne poznajo starih legend kot so Queen-i, U2, Abba, itd. ste pa povečini vse povedal...žalost, da poslušajo samo novodobno sranje, ki si ga po možnosti pošiljajo po telefonu in samo da ga svira ena 'huda napol naga pyčka'. Bruh