Pozna kdo to stanovanje?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Meni se zdi čisto v redu za nekaj let. Pač večinoma pohištvo iz 80ih, pa prenovljena kopalnica, ne vem, kaj je tukaj tako grozno. Mogoče razvajenost?

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Meni se zdi čisto v redu za nekaj let. Pač večinoma pohištvo iz 80ih, pa prenovljena kopalnica, ne vem, kaj je tukaj tako grozno. Mogoče razvajenost?

To res ni nobena panika. Jaz sem ravno tako stanovanje kupil. Pohištva se rešiš v enem dnevu. Da zrihtaš stene (pri meni je bil še ladijski pod in tapete) in daš nov parket (itison v originalu) + nekaj malenkosti pa je dober mesec lastnega dela in par 100€ materjala. Seveda rabiš par zelo priročnih ljudi (tast in moj fotr + jazst), ker si z majstri pečen in zapečen. Še kuhinji iz 80ih smo dali novo podobo s predelavo frontov na bolj moderne in novim pultom. Edini majster, ki sem ga mel je zamenjal radiatorje pa še takrat sem imel štalo, ker se je zgodila poplava...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.469
2.455
113
Fak ne, kaj so eni pripravljeni dat samo da lahko živijo v Ljubljani v 30m2 luknji
bonk.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Samo vseeno 40 kvadratna luknja v trebnjem... za isto ceno pa ..... tudi ni nevem kakšen razred višji lajfstajl.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
V Trebnjem pa ne daš 85jurjev za 40m2 luknjo letnik '75
smile-1.gif
Za kako leto mlajše 3 sobno stanovanje pa res.

EDIT: celo 32m2 haha

Nazadnje urejeno:

tony

Guru
23. jul 2007
9.839
1.604
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Je pa tole kot noč in dan.

http://www.nepremicnine.net/ne...pic=1359166.jpg

Še posebaj če misliš v lj delat.

Najprej resno: opozarjam na sliko s prenosnim električnim radiatorjem, kar pove, da je pozimi v stanovanju mrzlo za znoret. V 10 let starem bloku in temu primerni izolaciji imam jaz radiatorje odprte do max 0,5 (glede na skalo termostatskega ventila, torej realno nekje na 10%
tongue-1.gif
)

In še: v Kosezah so v zadnjih letih zgradili milijon novih blokov, daj poglej kaj bolj pametnega. Tole boh pomagaj.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.107
466
83
45
dolenska
Res je prava lega za NM oz Lj. Zdele kupiš flet, čez leto ali dva pa ukinejo potne in malco (se že šušlja). Kaj pa potem? Upam, da to ne bo kmalu, ker moja ma slabih 40 km do službe.
Za avtorja teme, mislim, da je Mirna to to.

brett

Zelenc'
25. dec 2010
17
0
1
Ne vem od kod primerjava tega stanovanja iz LJ z onim v mirni. Poleg tega da je večje par m2, je tudi 30 čukov cenejši!

Če bodo malico in potne stroške ukinili, se bo temu primerno morala dvigniti bruto plača. Ker na Z je res tak sistem: brez malice in prevoza, je pa zato plača na ta račun višja temu primerno Za tiste, ki sedaj niso niti kreditno sposobni, bi to prišlo bolj prav. In temu tudi sam ne bi nasprotoval.
Ker brez kompenzacije pri plači bi bil pa sigurno revolt s strani delojemalcev! Kaj bi sledilo, pa si lahko predstavljate. Že sedaj se sistem v SLO počasi, a zanesljivo podira.

Tudi nama je tisto manjše stanovanje v Mirni najbolj simpatično. Te dni ga bova šla pogledat, potem pa držat pesti, da nama bo tudi v živo všeč + da ga ne prodajo do cca. srede februarja
rolleyes-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.839
1.604
113
Glede prodaje pa kar brez strahu, trg je mrtev, narod pa kreditno brezupno nesposoben, in ne proda se nič, ama nič.

Raje glej, da boš malo pojamral, če bi se dalo kaj pogovarjati okrog cene
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

brett

Zelenc'
25. dec 2010
17
0
1
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Če misliš zamenjati stanovanje v roku 5-7 let potem raje vzemi tega na Mirni. Tisti pri cerkvi glede parkiranja ni problem lahko pustiš tudi pred banko lahko samo da boš imel v nedeljo med mašo avto zaparkiran, tisto drugo stanovanje je v stavbi kjer so bila včasih skladišča imaš pa zraven gostilno za katero sicer ne vem kok je kej " glasna" ker že dolgo nisem več tam naokol. Kar se prevoza tiče sigurno kot so že drugi rekli občutno manj čakanja na AC. Sicer na Mirni ni nobene pametne infrastrukture ampak ker se bo itak vozil skozi trebnje ni problema se vmes še v trgovinah ustavit.

p.s rimski dvori so čist predragi za mesto kot je trebnje pa še v močvirju so jih postavil. Me zanima kakšna bo situacija čez kako leto ker tisti travnik je bil od novembra do marca ali aprila vedno pod vodo kanal ki so izkopali pa tudi ni ne vem kaj

Katero stanovanje je bilo včasih skladišče? To pri cerkvi, predvidevam?

Najemnine ne bova jemala, ker za ta mesečni obrok kot bi bila najemnina (recimo 250 EUR), imam jaz plačan obrok kredita oz. bi bil po predizračunih ta obrok še manjši. In še svoje "gnezdece"! Najemnina je zame kot metanje denarja čez okno in bi bila edino vredna razmisleka, če bi nihče od naju ne bil kreditno sposoben.

brett

Zelenc'
25. dec 2010
17
0
1
Se bo še videlo glede popustov, ker je prodajalec fizična oseba oz. zasebna ponudba in ni agencija. In če se jim ne mudi prodati bo križ s pogajanji. Samo po drugi strani sem opazil otroške pripomočke (stolček,...) v stanovanju, tako da gre po vsej verjetnosti za familijo, ki se ji malo mudi v večji flat.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.469
2.455
113
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Res je prava lega za NM oz Lj. Zdele kupiš flet, čez leto ali dva pa ukinejo potne in malco (se že šušlja). Kaj pa potem? Upam, da to ne bo kmalu, ker moja ma slabih 40 km do službe.
Za avtorja teme, mislim, da je Mirna to to.

Fak samo res? Kaj pa če bi SLOVENCELN potem 1x poskusil službo zamenjati?
smile-1.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.173
3.200
113
Moja napaka sem misli da je ena druga hiša. Nisem videl cerkve zadaj

brett

Zelenc'
25. dec 2010
17
0
1
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Ja vem kera je v njej pa še nisem bil.

In kakšna je lokacija okoli nje? Zgodovina stavbe?

Poznaš morda tudi tisto stanovanje A, ki meri 36 m2 in je v prvem od 4 nadstropij? Saj najbrž v Mirni ni veliko 4 nadstropnih stanovanjkih stavb, ali pač?! Baje ima veliko prostora okoli za parkiranje? Se ti kaj sanja o tej stavbi?! Bi nama prav prišle vse info.!

Hvala

PS: Lahko tudi na ZS

Floki

Guru
6. sep 2007
10.173
3.200
113
Je kar nekaj blokov 4 štuki škoda da se na nobeni sliki ne vidi čez okno. Lahko bi bil kak od blokov na glavni cesti mislim da majo št okol 50 če imajo veliko parkirišč so lahko tudi tisti na sokolski ulici. Za bajto ti kaj velik ne morem povedat ker nisem veliko tam okol hodil je cerkev preblizu
smile-1.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.173
3.200
113
aja. če so samo 4 štuki potem niso bloki ob glavni cesti ti jih imajo več.