CE oznaka nima nobene veze s homologacijo. To samo pomeni, da je artikel varen za uporabo. Na Hrvaškem CE oznaka na artiklu ni obvezna. V celotni EU pa je.
Ampak mene bolj skrbi to, da bomo kmalu delali samo in izključno samo še za državo in te klovne v kravatah. Oni skrbijo da bomo zdravi, veseli in imeli dovolj potomcev za ohranjenje davčnih prilivov v državno blagajno.MOgoče zadnje ni ravnmo na mestu, glede na to da bodo kmalu še ped.r.i in lezbače imeli posvojene otroke, ki so bili zlorabljeni/zapuščeni. Že sedaj mi država vzame 41% dohodnine in še dodatno 10% firmi, da mi je sploh plačo lahko dala. V prihodnje pa bom najbrž redno plačeval še po obrokih po 50€ za kazen brez čelade, pa ker se bom vozil brez rok na kolesu, bom dobil dodatno kazen, zaradi ogrožanja varnosti v prometu. Seveda ne pozabimo, da ko si bom zgradil hišo, bom plačal vse možne davke na material, zazidljivost,... in ko bo hiša stala, bom moral plačevat še za davek na nepremičnine oziroma luksuz, čeprav sem že vse trikrat plačal. Hmm, glede na to, da nimam še otrok niti nekega stalnega prebivališča, resno razmišljam o selitvi na lepše. Se mi je zdelo, da je bila Slovenija včasih obljubljena dežela za nekoga, ki bi rad nekaj ustvaril. Ampak bil sem slep. Sedaj pa se časi spreminjajo in oblast želi, da bomo postali ovce sodobnega časa in hodili na pašo tja kjer oni želijo, strigli nas bodo pa tudi vedno bolj pogosto, spali bomo pa v štali kot si jo bomo sami postlali.
Le kaj je še ostalo od naše prelepe podalpske dežele? Se spreminjamo v Butalce ali smo to že od nekdaj? Važn da mamo razne Jankoviče, Bavčarje, Cekute, Furlane, Hilde, .... oni so naš ponos, naše zgled, naše upanje, da bo svet vsaj razumel, da mi nismo Slovaki, ampak Slovenclji, ki najraje prebiramo Slovenske novice (naš najbolj bran dnevnik)
lp
PS: zgleda, da dons res ni najboljši dan.