povozi te avto - kak dalje?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
Mene so ucili da pred preckanjem ceste (tudi na prehodu)pogledam levo, desno, se enkrat levo in ce je prosto preckam, ter ob tem spremljam promet na cesti.. Ce ni prosto, pocakam da se avti ustavijo. Ocitno na stajerskem nimajo tega sistema.
Sem pa sam na 1.izpitni voznji za avto ruknil ker sta mi dva mulca skocila cez cesto v centru domzal izven prehoda, jaz pa bremzal. Sedaj ob takih primerih cvilijo gume.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Mene so ucili da pred preckanjem ceste (tudi na prehodu)pogledam levo, desno, se enkrat levo in ce je prosto preckam, ter ob tem spremljam promet na cesti.. Ce ni prosto, pocakam da se avti ustavijo. Ocitno na stajerskem nimajo tega sistema.
boljše tako, kot pa da na nagrobniku piše" imel je prednost".

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
boljše tako, kot pa da na nagrobniku piše" imel je prednost".

Ja dost starejsih jih ne gleda ker zivijo tako imenovano hitro zivlenje (gsm pogovori povsod in kadarkoli,, nepozornost) in tako so vzor mladini (gsm pogovori povsod in kadarkoli,poslusanje muzike z ultra velkimi slusalkami ker si kul, nepozornost)in oni drugemu podmladku in potem gre vse v qrac.
To danes meddrugim izvira tudi zarad prevec "pravic", mam pravico na zebri pred avti, mam pravico da me ucitelj ne zlasa, vse prevec pravic, a ko avto zadane lubenico le ta poci in potem lahko isces pravico 2m pod zemljo med crvi.

Nazadnje urejeno: