Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sem nekako predvideval, da bo preko "pravega" switcha Neo zagotovo delal, potem bi pač še gor priklopil router za dostopno točko, pa še za android škatlico, na katerem uporabljam kodija rabim en port...
Ne vem točno kaj misliš. Saj switch ni tako drag, mi ni problem dati par deset eur, samo da bi delalo. Problem imamo, ker berem ravno o točno takih primerih, kot imam sam, in vidim, da je zadeva kar komplicirana. Ni samo plug&play ...
Najlažje bi bilo rešiti z repetitorjem, samo bi res rabil še eno vhod, da priklopim android box na žico. Trenutno mi laufa na wifi preko Neo, za HD sliko brez vmesnega nalaganja moram včasih priklopit na žico iz NEOta...
Managed switch je tisti "pravi" switch, kjer lahko nastavljaš marsikaj (VLANe ipd.). Consumer switchi za par 10€ so pa t.i. dumb switchi.
Če daš en dumb switch pred router nisi nič naredil, saj je enako kot če bi router uporabil kot switch + AP (torej da priklopiš vse na LAN porte in ustrezno skonfiguriraš).
Managed switch je tisti "pravi" switch, kjer lahko nastavljaš marsikaj (VLANe ipd.). Consumer switchi za par 10€ so pa t.i. dumb switchi.
Če daš en dumb switch pred router nisi nič naredil, saj je enako kot če bi router uporabil kot switch + AP (torej da priklopiš vse na LAN porte in ustrezno skonfiguriraš).
Sem že izvedel. WiFi z Neo Smartbox dela tudi ko je NEO ugasnjen, število naprav pa je najbrž omejeno na 16 ali 32, kar je za moj primer vsekakor dovolj.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.