Povejte svoje mnenje prosim...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Meni se sicer zdi ideja zaslon na dotik in navaden zaslon boljša ...

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.465
6.972
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Torej si proti, da grejo WM, MAC pa UIQ platforme zase?

Tako, ja. da se čim manj deli, ker sigurno se bo drugače dogajalo, da bo nekdo spraševal ali naj kupi n97 ali htc touch hd (primer) v obeh forumih in bo dobil dva različna odgovora - odvisno od foruma pač, kjer bodo največ itak simpatizerji tistega OS, kateremu podforum je namenjen. človek na koncu spet ne bo vedel, kaj naj, "zasmetil" bo pa spotoma dva foruma.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
Pomoje je najbolj simpl in glede na objave na forumu, smiselno naredit tako:

klasični mobilniki
pametni mobilniki in dlančniki - windows mobile, symbian, osx in android

nevem zakaj nebi symbian pasal k ostali trojici, če pa nudi natanko isto kot ostali in je operacijski sistem, tako kot vsi ostali

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Maš prav ja. Najbolše, da so navadni= nokia s40 mobiteli(se, samsung, lg...) in dlančniki(wm, symbian...) posebej. Boste lahko vsaj primerjali, neprimerljivo.
evil.gif

pozdrav.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
...če ti je všeč klikanje po podforumih; enim pač ni.
smirk-1.gif

Sploh ker ni toliko novih prispevkov na dan, da bi bilo potrebno tako abotno drobljenje ...

Ontopic: Kaj bo potem, ko bo nekdo zelel vedeti ali naj kupi "pametni" ali "neumni" mobilnik - naj prosi za mnenje v dveh (ali celo treh) podforumih ?
stupid-1.gif

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Ja zakaj bi pa moral biti WM svoja kategorija? Pa saj ni najbolj razširjen OS med pametnimi telefoni, pa še crappy je. Razen če bi imeli svoje razdelke še za iPhone, Android, Symbian, BlackBerry itd.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
smile-1.gif

Veliko vas je proti, da se razdrobi, a anketa kaze popolnoma kontra stanje, zanimivo
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ze, ampak v tej temi samo ene 2-3 zagovarjajo drobljenje, ostali so proti, zato me cudijo rezultati ankete
smile-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
najboljs bi blo, ce se vse skup preimenuje v rocne drkalice.

kaj pa ce bi bilo narejeno po proizvajalcih in ne po OSih?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ne bo kul
smile-1.gif

Ce naredimo teme [sem ze enkrat] je nepregledno. Ce naredimo podforume je pa sploh brezveze
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
smile-1.gif

Veliko vas je proti, da se razdrobi, a anketa kaze popolnoma kontra stanje, zanimivo
smile-1.gif

jaz sem bolj corave sorte, spremljam pa samo tale forum in podjetniskega, te ankete pa zopet nisem opazil. Ce bi jo, bi dal glas proti drobljenju.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik nakoruzi pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
najbolje pa kar vsi telefoni skupaj

Se strinjam. Raje razdelite forum po tematiki vprašanj/razglabljanj, če je to že potrebno, kot pa na vrsto OSa. (npr. podforum "Kaj kupiti", "Operaterji", "Tehnična pomoč" itd.)
Prodajalci imajo večinoma tudi vse telefone na isti polici, ti se pa odločiš kaj ti je bolj pomembno... WM ali symbian je lahko samo ena izmed lastnosti kot je fotoaparat, dobra baterija ali barva.

men je tut tole vsec.
tut S40 so ze skor pametni, java programcki znajo ze marsikaj
tongue-1.gif