Povejte svoje mnenje prosim...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Torej moderatorji mobilne in dlančnikov se med seboj postrani gledamo kaj storiti in smo se obrnili na Vas uporabnike, če imate kakšen zanimiv predlog..

Pa na dan z besedo.. Vsi vemo, da so HTC, QTEK, Omnia in podobne igračke bolj dlančniki, kakor mobilniki. In, ker dlančnikov brez mobilnega modula skoraj ni več, Vas sedaj sprašujemo kaj bi Vam bolj odgovarjalo:

- Preimenovati forum dlančniki v "Pametni Mobilniki in Dlančniki" (pa bom tja prestavljal vse kar se tiče pametnih Nokij, SEjev, Samsungov , ipd z operacijskim sistemom, prav tako, bojo tja romale vse WM naprave? (če malo sam pri sebi premislim, bo tole po moje zmeda)
- Preimenovati forum dlančniki v "WM Telefoni in dlančniki" (se mi zdi kul, da imajo kompleksne WM naprave svoj subforum)
- Pustimo tako, kot je

Sedaj pa na dan z Vašimi mnenji, prosim.. Ankete zaenkrat ne bom sestavljal to pa zato, ker me bolj zanimajo vaša mnenja in komentarji..

Lep dan

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Vsekakor je tadruga opcija bol pregledna in pravilna. Nebi jaz mešal symbiana z ostalimi OSi.

Za ime pa predlagam: Dlančniki s platformo WinMobile, MAC in Android oz. nekaj v tem stilu.

Ker, čez pol leta bo sigurno že nekaj uporavbnikov androida. Pa če se zdaj spreminja, se naj gleda tudi malo za v prihodnje.

pozdrav.gif

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
pomoje bi tudi bila druga opcija najboljša. ker nokie, samsungi itd,. s symbianom s60 pomojem bolj pašejo pod mobilne telefone, naprave z windows mobile pa pod dlančnike

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.665
9
38
Ljubljana- okolica
Tudi jaz pravim druga opcija v kateri naj bi se dalo wm, mac, and.. Symbian pa naj ostane tam kjer je pod mobilna telefonija..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Torej preimenujemo dlancnike nekaj v smislu, WM, Android, Mac forum?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
grin1.gif

Mi moderatorji se nagibamo temu. bom za "just in case" se anketo naredil.. samo da najprej dobim se nekaj komentarjev..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Evo ankete

Torej, namen je preimenovati podforum DLANČNIKI v forum namenjenem Windows Mobile, Android in Mac mobilnim napravam.

Ste za?

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
654
113
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Dlančniki
WinMobile, MAC in Android platforma
Tale se tudi meni zdi najboljši predlog, čeprav me grize da bi bilo mogoče takle boljše:
wink-1.gif

Citat:

Dlančniki in pametni telefoni
WinMobile, MAC in Android platforma
(namesto telefoni je lahko tudi mobilniki)
Pa premik tega foruma med "Mobilna telefonija" in "Telefonija in internet".
pozdrav.gif

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
a potem razni diamondi pa omnije in kar še spada sem ne bo več v forumu mobilna? potem bo to težko primerjati z nokijami in SE...

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.465
6.972
113
jaz se pa povsem strinjam z erazmom12. V teoriji naj bi že vsak uporabnik točno vedel, kaj rabi in zakaj se sploh gre, ampak vsi vemo, da temu ni tako (če bi bilo konec koncev sploh ne bi forumov rabili). symbian je popolnoma druga platforma od recimo WM, kot sta tudi android ali pa OSX. zaenkrat pa še zmeraj na drugem mestu po zmogljivosti. Če že posebej forume, naj bodo pametni telefoni (vseh štirih platform) zase in tisti brez OS zase. najbolje pa kar vsi telefoni skupaj, ker največ tumpastih tem je itak na nivoju ali naj raje vzamem cybershot ali super duper najdražji WM nasploh ali mogoče rabljeno Nokio, ki jo prodaja frend, s s60v2. da je neprimerljivo vedo tisti, ki se malo bolj spoznajo, ampak ti bodo tako ali tako v pravi podforum pisali.

nakoruzi

Pripravnik
8. mar 2008
209
0
16
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
najbolje pa kar vsi telefoni skupaj

Se strinjam. Raje razdelite forum po tematiki vprašanj/razglabljanj, če je to že potrebno, kot pa na vrsto OSa. (npr. podforum "Kaj kupiti", "Operaterji", "Tehnična pomoč" itd.)
Prodajalci imajo večinoma tudi vse telefone na isti polici, ti se pa odločiš kaj ti je bolj pomembno... WM ali symbian je lahko samo ena izmed lastnosti kot je fotoaparat, dobra baterija ali barva.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
1 napako vidim. glede na nokio 5800 in n97... a ni to bolj dlančniku podobno kot telefonu? torej mora biti tudi symbian zraven.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Hm ja.. saj se razmisljamo kako pa kaj..

Mogoce bi celo razdelili mobilnike na: mobilnik s touchscreenom (98% jih je itak smartphone) in mobilniki brez TS (klasicni foni..).. Ne vem, razmisljamo se..

?