Smo združenje zasebnih vlagateljev, ki vam je na voljo za vse vaše potrebe po osebnih posojilih. Za več podrobnosti nam pišite na poyatoraul9@gmail.com.
Nimamo niti intreneta. Zadnjič so nas nategnili, so nam ga prodali net na floppy diskih, pa ga je kmal zmanjkalo ...Žal ne moremo nadaljevati s postopki, če nimate e-poštnega naslova.
kreditzarit@gmail.comTudi jaz rabim plaketo (lahko na izposojo), na kateri mail pa se za to obrnemo?

Wioletta, velika zahvala za tvoj prispevek. Ko anonimnež z dvema enakima postoma zagotavlja, da je drugi anonimnež s tremi posti res vreden zaupanja, se mi utrne solzica in se zaženem v pisanje vloge za posojilo. Čeprav ga ne rabim, samo zato, da lahko z obrestmi podpiram dotičnega dobrodelneža.Res je, da mnogi ljudje zaradi prevarantov ne verjamejo več v ponudbe osebnih posojil, vendar lahko potrdim, da je ta ponudnik posojil z e-poštnim naslovom poyatoraul9@gmail.com legitimen in deluje pod sodnim nadzorom, saj so mi pomagali pridobiti posojilo v višini 18.000 evrov, pri čemer so spoštovali vso podpisano dokumentacijo.
Zato vam predlagam, da jih ne sodite, ne da bi sami poskusili oddati vloge za posojilo.