Potrebujete priznanje za svoje različne projekte?

poyato9

Zelenc'
30. apr 2026
6
1
3
Smo združenje zasebnih vlagateljev, ki vam je na voljo za vse vaše potrebe po osebnih posojilih. Za več podrobnosti nam pišite na poyatoraul9@gmail.com.
images (66).jpeg

sass

Guru
1. sep 2007
5.349
1.000
113
pozdravljeni
pri vas bi vzel osebno posojilo, v zameno pa bi zastavil 10.000 EUR, za katere me je prejšnji teden gospa v polomljeni slovenščini z ukrajinskim naglasom prepričevala, da jih imam investirane v njihovem skladu. bi šlo kaj takega?

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: sixpower in sajkek

erikson

Guru
25. avg 2007
25.504
8.838
113
Ni bolj zaupanja nevrednega posojilodajalca kot tak z Gmail naslovom in ukradeno (neplačano) sliko.

wioletta93

Zelenc'
6. maj 2026
2
0
1
Res je, da mnogi ljudje zaradi prevarantov ne verjamejo več v ponudbe osebnih posojil, vendar lahko potrdim, da je ta ponudnik posojil z e-poštnim naslovom poyatoraul9@gmail.com legitimen in deluje pod sodnim nadzorom, saj so mi pomagali pridobiti posojilo v višini 18.000 evrov, pri čemer so spoštovali vso podpisano dokumentacijo.

Zato vam predlagam, da jih ne sodite, ne da bi sami poskusili oddati vloge za posojilo.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.149
14.424
113
kod Džej-Zija
Res je, da mnogi ljudje zaradi prevarantov ne verjamejo več v ponudbe osebnih posojil, vendar lahko potrdim, da je ta ponudnik posojil z e-poštnim naslovom poyatoraul9@gmail.com legitimen in deluje pod sodnim nadzorom, saj so mi pomagali pridobiti posojilo v višini 18.000 evrov, pri čemer so spoštovali vso podpisano dokumentacijo.

Zato vam predlagam, da jih ne sodite, ne da bi sami poskusili oddati vloge za posojilo.
Wioletta, velika zahvala za tvoj prispevek. Ko anonimnež z dvema enakima postoma zagotavlja, da je drugi anonimnež s tremi posti res vreden zaupanja, se mi utrne solzica in se zaženem v pisanje vloge za posojilo. Čeprav ga ne rabim, samo zato, da lahko z obrestmi podpiram dotičnega dobrodelneža.