Potrebujete nekaj dobrega humorja?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.852
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Okrog njihove parcele sonce sije.

Mhmm
grims-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Miran Vučko
NAJPREJ ZAČUTIŠ NA VRHU GLAVE RAHLO TOPLOTO IN KOMAJ ZAZNAVEN PRITISK.....ZATEM DOBIŠ ČUDEN, OTOPEL, NEPRIJETEN OBČUTEK, KI SE ŠIRI V NOTRANJOST LOBANJE...NA MALE MOŽGANE. PRIČNE TE SILITI NA BRUHANJE, SOČASNO SE POJAVI VRTOGLAVICA. MISELNI PROCESI SE UPOČASNIJO, HITRO PREMIKANJE OČI POSTANE NEPRIJETNO IN BOLEČE. PONAVADI SE TI TO ZGODI, ..........
Baba pa pravi de je to od šmarnice
stupid-1.gif

HardBass

Pripravnik
2. maj 2013
32
0
6
Miran Vučko
SIMPTOMI, KI SO POSLEDICA ZLOČINSKEGA DELOVANJA MIKROVALOV NA NAŠE MOŽGANE:

Začelo se je po šesti uri zvečer. Vrtoglavica tako močna, da sem morala v posteljo. Zbudila sem se okoli pol enajstih, še vedno nič bolje, poleg vrtoglavice sem imela še slabost in siljenje na bruhanje. Danes zjutraj je bilo nekoliko bolje. Sem ugotovila, da je postalo nevarno živeti v Lj brez androida nad glavo. Zaenkrat imam pokriti dve od treh lokacij in je bistvena razlika. Sicer je tukaj v bližini en orgonski top ampak kot kaže, so pritiski stalno močnejši in bo treba nadgrajevat. Brez nadaljnjega se v nekaj dneh selim na varno lokacijo. Tukaj ne morem več biti.....

hysterical-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.962
-8.672
113
Citat:
Uporabnik HardBass pravi:
Miran Vučko
SIMPTOMI, KI SO POSLEDICA ZLOČINSKEGA DELOVANJA MIKROVALOV NA NAŠE MOŽGANE:

Začelo se je po šesti uri zvečer. Vrtoglavica tako močna, da sem morala v posteljo. Zbudila sem se okoli pol enajstih, še vedno nič bolje, poleg vrtoglavice sem imela še slabost in siljenje na bruhanje Danes zjutraj je bilo nekoliko bolje. Sem ugotovila, da je postalo nevarno živeti v Lj brez androida nad glavo. Zaenkrat imam pokriti dve od treh lokacij in je bistvena razlika. Sicer je tukaj v bližini en orgonski top ampak kot kaže, so pritiski stalno močnejši in bo treba nadgrajevat. Brez nadaljnjega se v nekaj dneh selim na varno lokacijo. Tukaj ne morem več biti.....

hysterical-1.gif
Zgodnja nosečnost?
confused-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Pismo, lej kak vreme mamo zdej, k jih zajebavate
frown-1.gif

Okrog hiše postavi 4 vedre z kisom in kmalu bo posijalo sonce na tvojo hiško. Preverjeno deluje.
zmaga.gif
Ravnokar sem okisal solato in evo sonce.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.536
1.241
113
samo jaz resnično upam in verjamem da se 90% tega folka zajebava???? ali sem optimist?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
samo jaz resnično upam in verjamem da se 90% tega folka zajebava???? ali sem optimist?
zajebavali ste vi njih, zaj pa mamo tako usrano vreme, sam zarad vas
frown-1.gif