Potrebujem zanesljivega tiskarja

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Glej nimam tiskarne znam pa recimo dosti, kar se tiče tiska tudi desintometer bi blo potrebno, če so že tiskarji, da ga tudi uporabijo ne sam da stvar spustijo skozi, če ti je pri tisku ključen denar potem razumem, da ti je vrhunsku enim oziroma meni je denar zadnji faktor, kar se tiče tiska tu ne špraram, če me že oblikovanje recimo stane pa da bom pri tisku šparal no pri temu, ki jst tiskam je cena +- 100 Eur razlike od PC s tem, da naredim Matchprinte pa vse preden se stroji zavrtijo. HAHAHAHA Veliko sreče.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
5000 kosov nečesa, kar gre v nabiralnike za 350 € ali 5000 kosov nečesa, kar gre v nabiralnike, za 1600 € je velika razlika. Sploh, ker je izdelek za 350 € zelo kvaliteten, lep, enak kot na zaslonu v PSD-ju in PDF-ju, se v dežju ne razmaže niti za % ipd. Da ne bo nesporazuma, v obeh primerih gre za enak tisk na enakem papirju (135 g sijajni premazni papir).
Teh tvojih +/- nekaj 100 € bi v mojem primeru na letni ravni znašalo kar nekaj 1000 eur. Sploh zato, ker v kvaliteti ne bi bilo nobene razlike...

Dokler se v Sloveniji ne najde ponudnik digitalnega tiska, ki bo ugodnejši od Nemcev, ostajam pri Print Carrier.
Vsak pač plača tistemu, ki mu odgovarja... Samo nesmiselno je pa govoričenje, da je PrintCarrier shit, če je pa v resnici vrhunski. Vsaj po mojih dosedanjih kar dolgih izkušnjah z njimi...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik bimbim pravi:
Toplo priporočam www.demago.si - zelo ugodne cena, zelo dobra storitev.
Naročilo se odda preko spletnega obrazca, prilepi za tisk pripravljem pdf in paketna dostava dostavi do roka, ki se določi v spletnem naročilu (če se ti mudi, seveda, plačaš nekoliko več).
Že kar nekaj časa delamo z njimi in smo zadovoljn!

Demago ni poceni, tudi svetovanje in support ni za prehvalit..

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Jaz lahko ponudim enake tiskarske storitve kot jih ima Demago po polovični ceni. Pa še vedno bom imel več kot 100% maržo... Bom pač posrednik za PC.

B81

22. jul 2007
37.001
10.534
113
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Jaz lahko ponudim enake tiskarske storitve kot jih ima Demago po polovični ceni. Pa še vedno bom imel več kot 100% maržo... Bom pač posrednik za PC.

Zadnji stavek je odveč
grin1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Ja. vem... Zdaj se bo pa pojavilo še nekaj novih "tiskarjev", ki bodo pljuvali po Nemcih...

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Citat:
Ja. vem... Zdaj se bo pa pojavilo še nekaj novih "tiskarjev", ki bodo pljuvali po Nemcih...

Sam imam kar precej stvari za stiskati (nekaj zase, večino pa kot posrednik za druge) in nekaj dajem tudi na PC. Kvaliteta je prava, rokov se tudi držijo. Cena pa vseeno ni vedno najboljša. Dostikrat dobim pri svojem tiskarju boljše cene. VEDNO pa mi je pomembna predvsem kvaliteta! Sploh pa če so kakšne posebne želje po obliki, izseku, zgibanju... potem PC odpade!

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Glej nimam tiskarne znam pa recimo dosti, kar se tiče tiska tudi desintometer bi blo potrebno, če so že tiskarji, da ga tudi uporabijo ne sam da stvar spustijo skozi, če ti je pri tisku ključen denar potem razumem, da ti je vrhunsku enim oziroma meni je denar zadnji faktor, kar se tiče tiska tu ne špraram, če me že oblikovanje recimo stane pa da bom pri tisku šparal no pri temu, ki jst tiskam je cena +- 100 Eur razlike od PC s tem, da naredim Matchprinte pa vse preden se stroji zavrtijo. HAHAHAHA Veliko sreče.

Densitomer da sicer osnovo, ampak včasih so lahko slike veliko lepše če se tiska po občutku
smile-1.gif

Je pa res da v kolikor se tiska na občutek potem se gre v riziko v nasprotnem primeru da se drži predpisanih vrednosti meritev sigurno zagotovilo da ne pride do reklamacije
smile-1.gif
Krka ima recimo 2 procenta nihanja dovoljenega pri tisku, kar se tiče embalaže za zdravila. Zato je v Sloveniji zelo malo tiskaren sposobnih tiskati oziroma si upajo vzeti tak posel, ker lahko hitro pogoriš..

B81

22. jul 2007
37.001
10.534
113
Tak posel? Še mi, ki rabimo kartone, na katerih je z zeleno barvo narisan znak za lomljivost, ime in črtna koda, dobimo kartone v predogled, preden damo naročilo, ne da ena krka, ki rabi na milijone škatelc ne bi dobila. Da ne omenjam etiket, razumljivo je, da se prvi print dobi v predogled.

Če daš pravi file, nima kaj bit.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Demago pravi:
Cena za 5000 zloženk A3 preložen na A4; obojestranski barvni tisk; 135g premazni papir je cena 273,8 eur+ddv = 328,56 eur.
Sistemik ne vem kako ti je uspelo naračunat 1600 eur.
Pošiljam link za izračun: http://www.demago.si/zgibanka-297x420-297x210-vzgib-p-644.html
sprasujem se.gif
Jaz sem gledal pod digitalni tisk...
Tukaj

Pod offset nisem gledal.
Mimogrede, kako to, da je takšna razlika v ceni: digitalni tisk - offset tisk?
In pa razlika med digitalni tisk pri vas in digitalni tisk pri Print Carrier?

328 € je ugodno, ni kaj...

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Citat:
Citat:
Uporabnik Demago pravi:
Cena za 5000 zloženk A3 preložen na A4; obojestranski barvni tisk; 135g premazni papir je cena 273,8 eur+ddv = 328,56 eur.
Sistemik ne vem kako ti je uspelo naračunat 1600 eur.
Pošiljam link za izračun: http://www.demago.si/zgibanka-297x420-297x210-vzgib-p-644.html
sprasujem se.gif
Jaz sem gledal pod digitalni tisk...
Tukaj

Pod offset nisem gledal.
Mimogrede, kako to, da je takšna razlika v ceni: digitalni tisk - offset tisk?
In pa razlika med digitalni tisk pri vas in digitalni tisk pri Print Carrier?

328 € je ugodno, ni kaj...

5000 kosov za digitalni tisk je veliko... za to se že splača offset zavrtet

Demago

Zelenc'
16. sep 2011
2
0
1
Digitalni tisk je primeren za nižje naklade, medtem ko je offset primeren za višje oz. visoke naklade.
Cena tiska digital/offset se ,,lomi,, pri nakladi cca. 600 odtisov (A3), torej je cena za 600 odtisov A3 približno enaka v obeh tehnikah tiska (v denarju je to cca. 100-120 eur). Vsekakor so naklade večje od 1000 kos naprej cenejše v offset tehniki.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Zdaj sem malo pregledal spletno stran od Demaga. Vrhunsko urejeno, ni kaj... Pregledno, cenik tak kot treba...

zmaga.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
ksz

Naročil tiskovine pri Demagu. Pripomb nobenih, cena najnižja do sedaj, kvaliteta na visokem nivoju...
Posebej pohvalno je tudi to, da so na najino željo takoj poslali vzorce tiskovin.

Pravzaprav edina večja razlika med PrintCarrier-jem in Demagom je ta, da je Demago slovensko podjetje s sedežem v Mariboru.
cheer.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Nisem pljuval, le napačen cenik sem gledal...
tongue-1.gif

Drugače pa kritike so vedno dobrodošle, le pozitivno jih je treba sprejet...

In ne, ni nobene naveze, le korekten odnos in kvaliteten izdelek po ugodni ceni.
wink-1.gif