Potrebujem zanesljivega tiskarja

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Tiskarji očitno nimajo pomanjkanja posla, saj se jih je že kar nekaj izkazalo za nezanesljive.

Torej potrebujem resnega tiskarja, najraje iz 04 ali 01, potrebujem ga za tisk letakov, kuvert, vizitk, papirja, nalepk itd..

Če kdo koga pozna ali ve za kakšnega dobrega naj napiše, pove...

LP

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
zmaga.gif
hvala!

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
ksz

hvala za predloge. jutri grem v akcijo. ni vrag da en ne bo tako kot mora bit.

zmaga.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Če zanesljiv tiskar pomeni to, da se tebi mudi in bi rada čimprej, boš težko našla zanesljivega. Tiskarji štancajo kot norci
grin1.gif

Moji so precej resna firma in se držijo rokov. Pa se je že nekajkrat mudilo in prevzelo robo zadnji dan
shocked-1.gif
. V tem smislu so zanesljivi.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Ne, rabim takšnega, da delo za katerega smo se dogovorili, tudi opravi ali pa pove, da pač nima časa/volje ali da se mu pač *ebe in naj iščem drugje.

Meni je jasno da iz danes na jutri ne more naredit, ampak to da se z njim dobiš, DOGOVORIŠ, pošlješ vse kar rabi in da potem mrknejo...
Mislim sreča pa taka. Pa do vsakega sem prišla po "priporočilu" ali po vezi.

Očitno se branijo rednega posla.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Bad luck. Po mojem večina tiskarjev ni takšnih, tako, da teh težav ne bi smela imeti z naslednjim.
Je pa kar nekaj teh, solistov, ki sami delajo vse živo. Tiskajo, oblikujejo, izdelujejo spletne strani, šraufajo KTM-e, prodajajo nepremičnine,...ni da ni. Pa še poceni so! Ceneje ne gre. In potem na koncu ugotoviš, da ne gre, sploh.
stupid-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Pa sploh ni fora v ceni in zadeve niti niso bile last minute, ampak pač v roku kaj pa vem, 14 dni ali več.

Recimo od začetka zadnjega tedna avgusta se "čaka" zagretega tiskarja, za tisk 20.000 letakov... 3 tedne
rolleyes-1.gif
, no v tem času niti pripravil ni... drugega že 2 meseca za kuverte, papir, nalepke...

Rabim takega da ga pokličem, povem kaj rabim, pošljem in da lahko v doglednem oz. normalnem času pričakujem, da bo narejeno.

B81

22. jul 2007
37.001
10.534
113
Jaz ne vem, kaj je s tabo.

Če je človek enkrat v življenju rabil tiskovine in se napi.zdil pri ceni, pa mu je en predlagal www.printcarrier.com in ni vzel tukaj, mi ni pomoči.
Veš kaj mislim. Ko boš preiskala vse naše tiskarje, bo na PC še vedno veliko ceneje.
Res pa je, da traja dober teden ali pa vsaj 3 dni za izdelavo.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
No no PC pusti lepo pri miru to napizdevanje je še pa ekstra bolano. Ko smo naročevali pri njih itak vse ni problema oddajte ponudbo na spletu maste vse ok. Izdelek če mu lahko rečemo to že pride vendar kak barvna usklajevanja in kontrola tiska na izhodu so jim lih tako ista ko spletni vmesnik sam, da se tiska.
smile-1.gif
Jaooo cena primerna izdelku.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
A to ti na pamet govoriš? Jaz vse stvari dam tiskat Print Carrierju, pa je kvaliteta tiska vrhunska, seveda pod pogojem, da je datoteka pripravljena tako kot treba... Če pa se ne držiš navodil na njihovi strani, pa ni njihova napaka ampak tvoja.
Razumem pa tudi to tvoje govorjenje, če imaš svojo tiskarno ali pa delaš v kakšni tiskarni.

PC tisk in dostava npr. 500 eur, katerikoli slovenski tiskar vsaj 1000 eur...
rolleyes-1.gif

B81

22. jul 2007
37.001
10.534
113
Ja, ni mi jasno, o čem govoriš, če imaš pripravljen file, kot je treba, je tudi kvaliteta vrhunska. Sicer pa jaz vedno pokličem na številko (nahajajo se v MB) in skupaj pogledava, če je vse ok. So zelo prijazni po telefonu.

bimbim

Pripravnik
26. avg 2011
87
0
6
Toplo priporočam www.demago.si - zelo ugodne cena, zelo dobra storitev.
Naročilo se odda preko spletnega obrazca, prilepi za tisk pripravljem pdf in paketna dostava dostavi do roka, ki se določi v spletnem naročilu (če se ti mudi, seveda, plačaš nekoliko več).
Že kar nekaj časa delamo z njimi in smo zadovoljn!

B81

22. jul 2007
37.001
10.534
113
Primerjavo s PC si naredil?

Kdo naročuje veliko tega, mora gledat na cente, ne samo na eure.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik bimbim pravi:
Toplo priporočam www.demago.si - zelo ugodne cena, zelo dobra storitev.
Naročilo se odda preko spletnega obrazca, prilepi za tisk pripravljem pdf in paketna dostava dostavi do roka, ki se določi v spletnem naročilu (če se ti mudi, seveda, plačaš nekoliko več).
Že kar nekaj časa delamo z njimi in smo zadovoljn!
Sem si izračunal... DIN A3 preložen na DIN A4, 4/4 obojestransko
Pri njih bi me 5000 kosov prišlo 1600 eur, pri Print Carrier-ju pa me pride 358 eur. To ravno ni ugodno....
bonk.gif